Huidige filters
Maat: 140x220 cm

Incontinentie matrasbeschermer - bedplassen

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bedplassen kinderen

Dat jonge kinderen in bed plassen is heel normaal. Pas als een kind van zes of ouder nog in bed plast, kun je van een probleem spreken. Het kind zelf kan daar heel erg mee zitten. Het schaamt zich en durft bijvoorbeeld niet bij een vriendje of vriendinnetje te gaan logeren. Soms gaat bedplassen vanzelf over. Vaak moet er getraind worden.

Het is niet alleen een probleem van de kinderen. U als ouder zit er ook mee omdat u vaak op niet al te leuke tijden het beddengoed van uw kind moet verschonen. Daarnaast heeft u nog eens extra veel wasgoed.

Bedplassen Volwassenen

Bedplassen komt ook onder volwassenen voor. Er is dan geen sprake van incontinentie. Iemand die incontinent is, verliest namelijk ook overdag urine. Ook hier geldt natuurlijk dat het om een vervelend probleem gaat waarbij u veel vaker dan normaal uw beddengoed dient te verschonen.

Incontinentie matrasbeschermers van Slaaptrends.nl

We hebben bij Slaaptrends.nl diverse soorten matrasbeschermers. Welk type u kiest hangt af van de omstandigheden en uw persoonlijke voorkeur. U kunt kiezen uit 3 verschillende kwaliteiten.

  • Het jersey waterdichte incontinentie hoeslaken
  • Het Badstof waterdichte incontinentie hoeslaken
  • Het Molton waterdichte incontinentie Hoeslaken

Voor het jersey en badstof waterdichte waterdichte matrasbeschermer geldt dat ze bij uitstek geschikt zijn voor kinderen. Ze zijn makkelijk in het gebruik en nemen maar weinig plaats in de wasmachine in. Wanneer er sprake is van veel vochtverlies dan gebruikt u het beste een molton waterdichte matrasbeschermer.

Voordelen van het incontinentie hoeslaken van Slaaptrends.nl

  • Geen bacteriën, schimmels of huisstofmijt door het vocht in het matras.
  • U zweet niet door de ademende PU coating van dit hoeslaken.
  • Het hoeslaken kraakt niet door deze speciale ademende coating.

Online Bestellen

Hieronder vind u een overzicht van onze waterdichte hoeslakens. Kies het door u gewenste model en bestel ze vandaag nog!