Gratis Ruilen - Retourneren

Bestelling retourneren of ruilen binnen bedenktijd.
Bent u niet geheel tevreden over uw aankoop, dan kunt u deze producten retourneren binnen de bedenktijd van 14 dagen. Het is wel van belang dat de goederen compleet, ongebruikt en niet beschadigd zijn en in dien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking zit. Producten die beschadigd, gebruikt of verontreinigd zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Indien de goederen door u niet of in beschadigde toestand worden teruggezonden, dan dient u de hierdoor ontstane schade te vergoeden.

Bovenstaande betekent niet dat u de verpakking niet mag openen om vast te stellen of het door u bestelde ook inderdaad is geleverd en of het past. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u proberen het product zo goed als het gaat terug te brengen in de orginele staat.

Indien u na het openen van uw product, dit product wast of opneemt in het normale gebruik, komt deze niet meer voor retour in aanmerking.

Hoe retourneer - ruil ik mijn product?

U wilt uw product(en) ruilen:
Het komt nogal eens voor dat mensen per abuis een verkeerde maat / kleur bestellen. Vergissen is menselijk en we doen daar dan ook niet moeilijk over. U kunt uw producten ruilen door een email te sturen aan: retouren@Slaaptrends.nl.

Wanneer wij uw aanvraag geaccepteerd hebben ontavngt u van ons als antwoord op uw aanvraag een bevestigings mail met daarin vermeld hoe u het product kunt ruilen. Bij deze email wordt een verzendlabel bijgevoegd (pdf-formaat) die u kunt uitprinten en op het pakket dient te plakken. Hierna kunt u uw pakket naar het dichtsbijzijnde postkantoor brengen.

U wilt uw product(en) retourneren:

Indien u besluit tot het retourneren van uw product, dient u dit vooraf bij ons aan te melden via een E-mail. U bent overigens niet verplicht een reden op te geven maar het helpt ons om onze dienstverlening naar u toe te verbeteren. Ook als u het product ergens anders voordeliger heeft gevonden vernemen wij dit graag. We zullen dan samen met u naar een passende oplossing zoeken.

Retouren kunnen uitsluitend per e-mail aangemeld worden via retouren@Slaaptrends.nl

Wanneer wij uw retour geaccepteerd hebben ontavngt u van ons als antwoord op uw retouraanvraag een bevestigings mail met daarin vermeld hoe u het product dient te retourneren. Bij deze email wordt een verzendlabel bijgevoegd (pdf-formaat) die u kunt uitprinten en op het pakket dient te plakken. Hierna kunt u uw pakket naar het dichtsbijzijnde postkantoor brengen.

Wie betaalt de kosten voor het Retourneren?

Slaaptrends.nl biedt gratis retourneren aan dus is Slaaptrends.nl verantwoordelijk voor de kosten van het retour sturen van het pakket. Doordat u van ons een verzendlabel ontvangt voor de retour hoeft u bij het postkantoor dus geen kosten te betalen.

Het pakket is retour gestuurd. En nu?

Wanneer uw retour bij ons binnen is wordt deze gecontroleerd. Indien de inhoud in orde wordt bevonden zullen wij het eventueel door u betaalde aan u terugbetalen. U krijgt overigens niet automatisch een bevestiging van binnenkomst.

De maximale termijn die Slaaptrends.nl mag doen over het terugbetalen van een bestelling is 30 dagen. Wanneer u echter na 14 dagen nog geen betaling heeft ontvangen doet u er verstandig aan contact met ons op te nemen.