splittopper hoeslakens

Speciaal voor boxspring bedden met in hoogte verstelbare matrassen is er het splitopper hoeslaken ontwikkeld. Een splittopper Hoeslaken heeft een speciale scheiding in het midden die het mogelijk maakt de boxspringmatrassen en de bijbehorende topper afzonderlijk te verstellen terwijl het toch als één hoeslaken wordt gebruikt.

Jersey Split topper hoeslakens met elastaan

Slaaptrends.nl kiest altijd voor de beste prijs kwaliteit verhouding en daarom hebben wij deze jersey split hoeslakens met toegevoegd elastaan in onze collectie opgenomen. Deze splittopper hoeslakens zijn gemaakt van hoogwaardig katoen en 3% elastaan die het hoeslaken een uitermate zacht en aangenaam doen aanvoelen.

Jersey Split topper hoeslakens

Deze jersey splittopper hoeslakens zijn iets minder zacht dan de versie met elastaan maar ze zijn zeker goed! Daarnaast zijn ze ook nog eens uitermate voordelig geprijsd. Een buitenkansje dus.

Katoenen Split topper hoeslakens

Nieuw in onze collectie split topper hoeslakens zijn de katoenen splittopper hoeslakens. Katoenen splittopper hoeslakens worden geweven uit zeer fijne garens en dat maakt het oppervlak van dit splittopper hoeslaken zeer glad en comfortabel. Omdat dit gladde oppervlak tevens verkoelend werkt zijn katoenen splittopper hoeslakens bij uitstek geschikt voor de warmere dagen van het jaar.

Molton Split Topper Hoeslaken:

Een molton split topper hoeslaken dient exact om uw matras te passen. Molton rekt niet en wanneer deze te klein is zal het het topper matras krom trekken. Kiest u bij aanschaf van uw molton split topper hoeslaken uw exacte matrasmaat uit.

Slaaptrends.nl levert u Split Topper Hoeslakens met de beste prijs/kwaliteit verhouding:

Zoals bij alle producten kiezen we bij Slaaptrends.nl alleen voor producten met de beste prijs / kwaliteit verhouding. Onze ruim 35 jaar ervaring als producent van hoeslakens maakt het mogelijk om daadwerkelijk alle producten op kwaliteit te beoordelen.

Split topper hoeslakens online bestellen:

U kunt bij Slaaptrends.nl snel en gemakkelijk uw split topper hoeslakens online bestellen. Wij garanderen u daarbij een snelle afhandeling van uw bestelling, een uistekende klantenservice en een soepel retourbeleid.