Molton Matrasbeschermers

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 104

Van hoog naar laag sorteren

Molton matrasbeschermers van Slaaptrends.nl bieden een uitstekende bescherming voor uw matras en zorgen voor een heerlijk extra slaapcomfort. De moltons zijn geweven van een zeer hoogwaardig katoen Het doek is aan twee zijden geruwd waardoor het altijd lekker wollig blijft.

Welke kwaliteiten molton matrasbeschermers zijn er?

Slaaptrends.nl biedt u twee kwaliteiten molton matrasbeschermers. De basic versie met open hoeken voor matrassen tot 25 cm en de extra zware en krimpvrije versie met gezoomde hoeken voor matrassen tot en met 30 cm.

Molton matrasbeschermer Extra zwaar en krimpvrij:

Een extra zwaar geweven molton van 225 gr/m2 en door zijn speciale sanfor behandeling is deze matrasbeschermer nagenoeg krimpvrij. De matrasbeschermer heeft afgezoomde hoeken en is geschikt voor matrassen tot en met 30 cm. Op aanvraag zijn ze ook beschikbaar voor dikkere matrassen.

Molton matrasbeschermer met open hoek:

Deze molton matrasbeschermer is eveneens van hoogwaardige kwaliteit katoen geweven maar met een gewicht van ca 180 gr/m2 is deze iets lichter. Zijn speciale open hoek waar het matras door het hoeslaken steekt zorgt ervoor dat deze altijd een uitstekende pasvorm heeft. Het hoeslaken is geschikt voor matrassen tot en met 25 cm.

Bestel uw molton matrasbeschermer voordelig online:

Heeft u interesse in een molton matrasbeschermer van Slaaptrends.nl? U kunt ze snel en gemakkelijk online bestellen en we verzenden gewoonlijk binnen een dag.