Flanel

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Flanellen Dekbedovertrek

Bent u op zoek naar een nieuw dekbedovertrek? Dan is het flanellen overtrek van Slaaptrends.nl zeker wat voor u. Onze producten zijn een genot om onder te slapen.

Flanellen dekbedovertrek van Slaaptrends.nl

Met een flanellen overtrek bent u gegarandeerd van een goede nachtrust. Gemaakt van heerlijk zacht en warm flanel in de kwaliteit die vroeger zo gewoon was. Dankzij de dubbele instop strook van 40 cm behoren slordig opgemaakte bedden tot het verleden. Het flanellen overtrek is zeer geschikt als dekbedovertrek in de wintermaanden. In deze koude maanden zorgen zij voor een zacht en warm gevoel, waardoor u kunt genieten van een goede nachtrust.

Flanel van Dormisette

Bij Slaaptrends.nl vindt u flanellen overtrekken van het merk Dormisette. Dit is tevens het enige merk in Nederland waarbij men kan spreken van "De kwaliteit van vroeger". Slaaptrends.nl is in Nederland het enige bedrijf dat dit merk mag verkopen. Met een Dormisette overtrek van Slaaptrends.nl haalt u dus niet alleen een uniek product in huis, maar kwaliteit is gegarandeerd.

Duurzaam Flanel

Dormisette Flanel wordt met de grootst mogelijke zorg voor mens en milieu geproduceerd. In Europa gelden strenge regels ten aanzien van productiemethoden en Dormisette is dan ook een volledig gecertificeerd product.

Dormisette flanel wordt in Duitsland geweven, gewassen en geruwd. Dit gebeurt met uiterste zorg en juist dit maakt dat dit flanellen dekbedovertrek zich onderscheid van andere merken flanel. Het Dormisette flanellen dekbedovertrek is wellicht iets duurder dan andere merken maar dit verschil betaald zich ruimschoots terug in de levensduur van dit prachtige product.

Dormisette Hoeslakens, Lakens en Kussenslopen

Naast het Dormisette Flanellen dekbedovertrek leveren we natuurlijk ook bijpassende flanellen hoeslakens, flanellen lakens en flanellen kussenslopen. Ook bij deze producten is de kwaliteit het uitgangspunt geweest. Misschien niet het goedkoopste flanellen hoeslaken maar zeker wel de beste!

Bestel uw flanellen dekbedovertrek direct online

Is uw interesse gewekt door een flanellen dekbedovertek? Bekijk dan hieronder ons assortiment van kwalitatief hoogstaande dekbedovertrekken.