Ganzendonzen dekbed

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Altijd al een ganzendonzen dekbed willen hebben? Heerlijk warm en erg licht in gewicht. Bij Slaaptrends.nl bent u aan het juiste adres.

Heerlijk, een ganzendonzen dekbed

Het ganzendonzen dekbed van Slaaptrends.nl is een 4 seizoenen dekbed. Heerlijk warm in de winter en lekker koel in de zomer. Het dekbed bestaat uit 2 delen. Een zomerdeel en een herfstdeel. De delen zijn samen te voegen door middel van manchetknopen. Het zomerdeel heeft warmteklasse 4 en het herfstdeel warmteklasse 3. Samengevoegd wordt het warmteklasse 1.

Puur natuur

Slaaptrends.nl biedt een ganzendonzen dekbed dat puur natuur en licht in gewicht is. Het is Original Natural Down. Het bestaat uit luxe donsdichte tijk. Het dekbed is dan ook buitengewoon zacht en luxe. De vulling bestaat voor 90% uit hoogwaardig luxe eendendons en 10% veertjes. Het tijk is voor 100% gemaakt van wit luxe perkal katoen. U heeft 5 jaar garantie op fabricagefouten.

Synthetisch Dons - Dezelfde ervaring maar dan wasbaar

Het Cinderella dekbed Blues is gemaakt van 100% synthetisch dons. Dit betekent dat u alle positive eigenschappen van dons krijgt met een extra toevoeging. Synthetisch dons is namelijk in tegenstelling tot het natuurlijke dons wel wasbaar.

Bestel direct

Wilt u een heerlijk warm en puur natuur ganzendonzen dekbed? Bestel dan nu hieronder het ganzendonzen dekbed van Slaaptrends.nl