Hoeslaken Topdekmatras

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 586

Van hoog naar laag sorteren

Hoeslakens voor een topdekmatras zijn hoeslakens die speciaal geschikt zijn voor boxspring bedden met een extra topdekmatras. Dit topdek matras vergroot uw slaapcomfort en ook het opmaken van uw bed wordt aanzienlijk makkelijker omdat deze topdek matrassen veel minder zwaar zijn.

Wat moet u weten over een topdek matras?

topdek matrassen zijn veel dunner dan de gewone matrassen. Meestal is een topdek matras ergens tussen de 7 en 15 cm dik en deze ligt boven op de boxspring combinatie. Deze combinatie bestaat uit 2 matrassen die al of niet zijn mee gestoffeerd met de ombouw van het boxspring bed.

Moet je een topdek matras beschermen tegen de gevolgen van vocht?

Hier kunnen we volmondig "ja" op antwoorden. Om je topdek matras een langere levensduur te geven bescherm je deze het beste met een molton topdek hoeslaken of bij veel vochtverlies met een waterdicht molton topdek hoeslaken

Extra topdek hoeslakens voor meer slaapcomfort

Wanneer u uw topdek matras met een molton of waterdicht topdek hoeslaken heeft beschermd, kunt u nog een extra hoeslaken hier overheen gebruiken ter verhoging van uw eigen slaapcomfort. Molton hoeslakens of waterdichte molton hoeslakens zijn uitstekende matrasbeschermers maar je ligt hier niet erg fijn op. Wij bevelen dan ook het gebruik van een extra topdek hoeslaken van Jersey, jersey Elastaan, Katoen of flanel aan. Deze plaatst u gewoon over het molton topdek hoeslaken.

Hoe moet je hoeslakens voor een topdekmatras wassen?

Hoeslakens voor een topdekmatras wast u net als alle andere hoeslakens. De algemene regel is dat u molton topdek hoeslakens en alle witte hoeslakens van jersey, katoen of flanel kunt wassen op 60 graden. Gekleurde topdek hoeslakens wast u het beste op 40 graden.

Een uitzondering geldt voor het waterdichte molton topdek hoeslaken. Deze is wasbaar tot 95 graden. We bevelen hier ook echter 60 graden aan.

Bestel topper hoeslakens eenvoudig online!

Bestellen bij slaaptrends.nl gaat snel en eenvoudig. Voeg het product van uw keuze toe aan het winkelwagentje en kies dan voor afrekenen. Binnen 1 a 2 werkdagen heeft u dan het product meestal al thuis.