Hoeslaken topper 140x220 cm

U zoekt voor uw matras een hoeslaken topper 140x220 cm? Slaaptrends.nl is als producent van topper hoeslakens in staat om voor u een passende oplossing te bieden voor uw topper matras in vrijwel elke maat. U vindt bij ons topper hoeslakens voor de matrasmaat 140 x 220 cm in verschillende kwaliteiten.

Een topper hoeslaken is noodzakelijk om uw matrastopper te beschermen en een langere levensduur te geven. Voor een optimale bescherming is het raadzaam gebruik te maken van een combinatie van 2 soorten topper hoeslakens.

1. basisbescherming van uw topper matras:

Als basisbescherming van de matras topper gebruiken we meestal een molton topper hoeslaken. Molton is zeer absorberend en ademend, waardoor het transpiratievocht en vuil opvangt en voorkomt dat dit in uw matras trekt. Hierdoor wordt de levensduur van uw matras verlengd en blijft deze langer hygiënisch schoon. Bij Slaaptrends.nl hebben we een aantal kwalitatief hoogwaardige moltons speciaal geschikt voor topper matrassen:

Molton hoeslaken topper extra zwaar en krimpvrij

Deze Molton topper hoeslakens zijn gemaakt van extra zware garens en door een speciale behandeling krimpvrij gemaakt. De extreem hoge opname capaciteit van deze molton zorgt ervoor dat het vocht, dat elk mens gedurende de nacht verliest, niet in je topper matras terecht komt. Vocht in je matras kan na verloop van tijd schadelijk zijn voor je gezondheid omdat hierin schimmels kunnen ontstaan. Het gebruik van deze molton helpt je hiertegen te beschermen. Deze molton topper hoeslaken is voorzien van rondom elastiek waardoor het altijd perfect om je topper matras blijft zitten.

Molton hoeslaken topper waterdicht

Een waterdicht topper hoeslaken beschermt uw matras langdurig tegen de schadelijke gevolgen van vochtverlies gedurende de nacht. Of het nu gaat om zweten, incontinentie of het morsen van een kop thee in bed, uw topper matras is met het gebruik van deze waterdichte molton langdurig beschermt tegen het doorlekken van vocht in uw topdek matras. Vocht in je topper matras kan na verloop van tijd schadelijk zijn voor je gezondheid omdat hierin schimmels kunnen ontstaan. Met het gebruik van dit waterdichte molton hoeslaken verleng je de levensduur van je topper. De onderzijde van deze molton is voorzien van een ademende PU-coating en de bovenzijde is gemaakt van 100% extra zware katoen. De extra zware kwaliteit katoen zorgt voor een meer dan gemiddelde vochtopname waardoor u toch comfortabel slaapt.

2. Extra slaapcomfort en eenheid in uw slaapkamer

Om het slaapcomfort van uw bed te vergroten gebruikt u over een molton het liefst nog een topper hoeslaken van stoffen zoals jersey, badstof of katoen. Ook hierin hebben we verschillende kleuren en soorten voor een topper matras van 140 x 220 cm. Door een combinatie van hoeslakens ontstaan er als bijkomend voordeel luchtlaagjes tussen uw hoeslakens die ten goede komen aan de isolatie en ventilatie van uw topper matras. Hieronder geven we een overzicht van de verschillende soorten topper hoeslakens die verkrijgbaar zijn voor de matrasmaat 140 x 220 cm Je kan al naar gelang je voorkeur hier een keuze uit maken.

Badstof topper hoeslaken:

Een topper hoeslaken van badstof verhoogt je comfort tijdens het slapen. Door speciale brei technieken worden er kleine lusjes in het doek gebreid die zorgen voor dat heerlijk aangename en typische badstof gevoel. Het Breien van katoenen garens zorgt tevens voor dat het hoeslaken rekt. Deze rek in combinatie met rondom elastiek zorgen voor dat uw topper hoeslaken altijd prachtig strak op het bed ligt. Een badstof topper hoeslaken 140 x 220 cm van Slaaptrends.nl zijn warmer dan gewone hoeslakens zoals jersey of katoen. Badstof topper hoeslakens zijn dan ook met name geschikt voor het najaar en de winter.

Jersey topper hoeslaken:

Jersey topper hoeslakens van Slaaptrends.nl zijn uiterst comfortabel en heerlijk zacht. Een Jersey topper hoeslaken is gebreid van zeer fijne 100% katoenen garen, die zorgen voor een zeer glad oppervlak. Door het breiproces ontstaat een elastische stof die zichzelf strak om je topper matras trekt. Bij dit type hoeslaken is een perfecte pasvorm dus gegarandeerd. Jersey topper hoeslakens zijn, door hun gladde oppervlakte en het grote vocht opnemend vermogen, het hele jaar te gebruiken. Koel in de zomer en behaaglijk in de winter. Jersey topper hoeslakens zijn geschikt voor topper matrassen tot van 5 tot en met 15 cm hoogte.

Jersey topper hoeslaken met Elastan

Jersey topper hoeslakens met Elastan van Slaaptrends.nl worden gemaakt van de fijnste Egyptische katoen. Doordat we deze katoen ook nog eens extra kammen en Elastan aan het doek toevoegen, ontstaat een ultra zachte gladde stof die aanvoelt als zijde. Dit jersey Elastan topper hoeslaken is dus super aangenaam, zacht, huidvriendelijk en ademend. Doordat Jersey van zichzelf erg elastisch is, zal dit hoeslaken altijd perfect om je matras zitten. Jersey Elastan hoeslakens zijn geschikt voor topper matrassen tot van 5 tot en met 15 cm hoogte.

Dubbel Jersey topper hoeslaken

Dubbel jersey topper hoeslakens van Slaaptrends.nl zijn gemaakt van 100% katoen en worden gebreid met zeer fijne gekamde garens in twee lagen. Door dit speciale breiproces ontstaat een elastische stof die zichzelf strak om je topper matras trekt. Het topper hoeslaken voelt tevens heerlijk zacht en dik aan. Daarnaast is bij een dubbel jersey topper hoeslaken een perfecte pasvorm gegarandeerd. Dubbel Jersey topper hoeslakens zijn, door hun gladde oppervlakte en het grote vocht opnemend vermogen, het hele jaar te gebruiken. Koel in de zomer en behaaglijk in de winter. Dubbel Jersey topper hoeslakens zijn geschikt voor topper matrassen tot van 5 tot en met 15 cm hoogte.

Katoenen hoeslaken topper 140x220 cm

Een katoenen topper hoeslakens van Slaaptrends.nl zijn geweven van 100% hoogwaardige percaline katoen. Percaline is fijner dan gewone katoen doordat het op een speciale manier geweven wordt. Het zachte gladde oppervlak dat door deze weeftechniek verkregen wordt, werkt tevens verkoelend op je huid waardoor dit product uitermate geschikt is voor het late voorjaar en de zomer. katoenen topper hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek, waardoor een perfecte pasvorm gegarandeerd is. Percaline katoenen topper hoeslakens zijn geschikt voor topper matrassen tot van 5 tot en met 15 cm hoogte.

Bestel vandaag nog online uw topper hoeslaken 140 x 220 cm

Direct online bestellen gaat snel en eenvoudig bij Slaaptrends.nl. U kiest hieronder één of meerdere producten en plaatst deze in uw winkelwagentje. In een paar simpele stappen bestelt u het vervolgens waarna wij het meestal op de eerstvolgende werkdag aan u zullen versturen.