Dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 24

Van hoog naar laag sorteren

Dekbedovertrekken
Hip, trendy en vooral anders

Slaaptrends.nl ontwerpt en produceert haar eigen dekbedovertrekken en u vindt bij ons dan ook een aanbod van verschillende soorten dekbedovertrekken. We willen bij Slaaptrends.nl niet alle dekbedovertrekken aanbieden. We houden het namelijk graag apart en exclusief zodat u weet dat u iets bijzonders aanschaft!

Enkele van onze bijzondere merken dekbedovertrekken

Naast onze eigen collectie dekbedovertrekken hebben we nog enkele andere series opgenomen in onze collectie. Zo vindt u bij ons de prachtige series van Essenza, de hippe dekbedovertrekken van Covers & Co of de zeer luxueuze dekbedovertrekken van Marc O'Polo. Ook onze collectie hotel dekbedovertrekken is zeer de moeite waard.

Uniek in stijl en design

De dekbedovertrekken van Slaaptrends.nl zijn uniek in hun stijl en dessin. Ze worden in kleine series op de markt gebracht en zijn niet bedoelt voor de grote massa. Alle overtrekken hebben een lengte van 220 cm en een extra instop strook van 40 cm. Afhankelijk van de maat worden er een of twee bijpassende kussenslopen bijgeleverd.

Direct uw dekbedovertrek Online Bestellen

Wilt u graag een dekbedovertrek en tevens de zekerheid dat deze geproduceerd worden met oog op de beste omstandigheden voor mens en milieu. Een prachtig uniek dekbedovertrek waar uitsluitend gebruik wordt gemaakt van fair trade cotton en geen kinderen bij betrokken zijn? Bestel dan nu snel en eenvoudig online de dekbedovertrekken van Slaaptrends.nl

"

Percal Satijn

De dekbedovertrekken van Slaaptrends.nl zijn uniek in hun stijl en dessin. Ze worden in kleine series op de markt gebracht en alleen geleverd aan de betere slaapkamerspeciaalzaken. Hiermee garanderen wij u dus een absoluut exclusief product.

Heeft u een dekbedovertrek gevonden dan kunt u deze in een paar eenvoudige stappen snel en voordelig online bestellen.