Molton hoeslakens

Een Molton Hoeslaken van Slaaptrends.nl is uitstekend geschikt voor de bescherming van uw matras. Het hoeslaken neemt veel vocht op en dat voorkomt dat dit in uw matras terecht komt.

Molton Hoeslaken in drie verschillende kwaliteiten:

  • Molton Extra zwaar en krimpvrij:

Een extra zwaar geweven molton van 300 gr/m2 en door zijn speciale sanfor behandeling is dit hoeslaken nagenoeg krimpvrij. Het hoeslaken heeft afgezoomde hoeken en is geschikt voor matrassen tot en met 30 cm. Op aanvraag zijn ze ook beschikbaar voor dikkere matrassen.

  • Basic Molton met open hoek:

Het basic molton hoeslaken is eveneens van hoogwaardige kwaliteit katoen geweven maar met een gewicht van ca 225 gr/m2 is deze iets lichter. Zijn speciale open hoek waar het matras door het hoeslaken steekt zorgt ervoor dat deze altijd een uitstekende pasvorm heeft. Het hoeslaken is geschikt voor matrassen tot en met 25 cm.

  • Stretch Molton Hoeslaken:

Het stretch molton hoeslaken is niet geweven maar gebreid. Hierdoor is het hoeslaken rekbaar en daarmee wat flexibeler dan de moltons van 100% katoen. Het stretch molton hoeslaken bestaat voor 80% uit hoogwaardige katoen en 20% polyester. Het molton stretch hoeslaken is geschikt voor matrassen tot en met 30 cm hoogte.

Molton Hoeslaken online bestellen?

Kies hieronder het gewenste product en bestel snel in een paar simpele stappen online.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 58

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 58

per pagina
Van hoog naar laag sorteren