Dekbedden

U wilt een nieuw dekbed hebben? Heerlijk warm en erg licht in gewicht? Bij Slaaptrends.nl vindt u een ruime keuze in Donzen, Wollen of Synthetische dekbedden.

Dekbedden van Slaaptrends.nl zijn er in enkele of in een 4 seizoenen uitvoering. Heerlijk warm in de winter en lekker koel in de zomer. Het 4 seizoenen dekbed bestaat uit 2 delen. Een zomerdeel en een herfstdeel. De delen zijn samen te voegen door middel van manchetknopen of rits. Bij Slaaptrends.nl hebben we alleen de beste kwaliteit voor de beste prijs voor u geselecteerd. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Dekbed van zuivere Texelse wol:

Cinderella Texel Lana in 4 seizoenen uitvoering: Vervaardigd uit wol van Texelse schapen. Wol is een natuurproduct en heeft een uitstekende isolerende werking. Daarnaast zorgt wol voor een uitstekende vochtregulatie.

Donzen Dekbedden:

Cinderella Soul in 4 seizoenen uitvoering: Vervaardigd uit 90% Eendendons. Donzen dekbedden zijn warm in de winter en koel in de zomer. Ze zijn erg licht in gewicht en desondanks hebben ze een uitstekende isolerende werking. Dit dekbed werd door de consumentenbond als beste getest bij de laatste dekbedden test.

Synthetisch Donzen Dekbed: (wasbaar)

Cinderella Blues in Enkel of 4 seizoenen uitvoering: Synthetisch Dons heeft dezelfde isolerende eigenschappen als Ganzendons alleen is het grote voordeel van synthetisch dons dat je het kan wassen.

Anti Allergie Dekbedden:

Cinderella Mellow in Enkel of 4 seizoenen uitvoering: Dit type dekbed is speciaal geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor huismijt en andere bacteriën. Het Mellow dekbed is kookwasbaar en behandeld met zilver ionen die dodelijk zijn voor oa huisstofmijt.

Synthetisch Dekbed:

Cinderella Classic in Enkel of 4 seizoenen uitvoering: Deze dekbedden hebben een zeer zachte synthetische vulling en een uitstekende vocht en warmte regulatie. Een zeer goed dekbed voor een zeer aangename prijs.

Beschikbare maten Cinderella Dekbedden:

Dekbedden bij Slaaptrends.nl worden standaard in de volgende maten geleverd. Dit geld voor zowel de enkele als de vier seizoenen dekbedden.

  • 140 x 220 cm
  • 140 x 220 cm
  • 220 x 220 cm
  • 240 x 220 cm
  • 240 x 220 cm
  • 260 x 220 cm