Massagetafel hoes

Een Badstof massagetafel hoes is speciaal ontworpen voor gebruik in elke fysiotherapie, sport of massage praktijk. Deze massagetafel hoes geeft de patiënt extra comfort bij de behandeling en dient tevens ter bescherming van je massagetafel.

Badstof stretch massagetafel hoezen van Slaaptrends zijn warmer dan gewone massagetafel hoezen zoals jersey of katoen. Door de speciale breitechniek die gebruikt wordt bij het maken van dit type hoes, ontstaan kleine lusjes op de stof die voor extra isolatie zorgen. Doordat dit hoeslaken gebreid wordt ontstaat er stretch in het doek en dat garandeert tevens een perfecte pasvorm. Het elastiek dat rondom de hoes is genaaid zorgt ervoor dat de hoes zichzelf strak om je massagetafel trekt. Deze hoes is geschikt voor massagetafels van 70 cm breedte tot en met een lengte van 210/220 cm.

Een badstof massagetafel hoes kent 2 varianten en diverse kleuren. Enerzijds is er de stadaard massagetafel hoes en anderzijds is er een massagetafel hoes met een gezichtsuitsparing in het midden. Deze hoes is speciaal geschikt voor massagetafels met een gezichtsuitsparing in de tafel. Beide kunt u hieronder vinden en voordelig online bestellen.