Waterdichte molton split topperbeschermer

Bang dat uw kostbare split toppermatras beschadigd raakt door de gevolgen van vochtverlies? Met de waterdichte molton split topperbeschermer kunt u deze angst overboord gooien. Geniet van een heerlijke, onbezorgde nachtrust met de producten van Slaaptrends.nl

Waarom waterdichte matrasbeschermers voor uw splittopper matras?

Een goede bescherming voor uw splittopper matras is zeer belangrijk. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw kostbare splittopper matras aanzienlijk. Onze waterdichte splittopper hoeslakens bieden u deze bescherming. De vochtwerende split topper matrasbeschermers zorgen ervoor dat er geen vocht op uw kostbare splittoppermatras komt. Als u zweet tijdens uw slaap – en dat doet iedereen, bieden deze waterdichte molton split topperbeschermers voor u een goede uitkomst om de gevolgen van vocht in het matras te voorkomen.

Vocht en zweet in het matras:

Wanneer vocht, door zweten of incontinentie, in uw matras terecht komt en uw matras wordt niet voldoende geventileerd, dan kunnen na verloop van tijd schimmels ontstaan in uw matras. Deze schimmels tasten uw matras aan maar u kunt hier ook ziek van worden doordat ze uw luchtwegen ook kunnen aantasten. Voorkom daarom dat vocht en zweet in uw matras wordt opgeslagen.

Kraakt en Zweet dat niet?

Daar kunnen we kort over zijn. Nee! Bij Slaaptrends.nl gebruiken we namelijk een speciale coating die ademt en flexibel is. Hierdoor zweet u niet en uw waterdichte molton split topperbeschermer zal ook niet kraken.

De Voordelen van een waterdicht splittopper hoeslaken op een rijtje:

  • Geen bacteriën, schimmels of huisstofmijt door het vocht in uw splittopper matras
  • Meer slaapcomfort
  • Zweet niet door de ademende coating
  • kraakt niet door deze zelfde flexibele waterdichte coating

Bestel Online:

Ook overtuigd van de voordelen van een waterdichte molton split topperbeschermer? Bestel ze vandaag nog snel en gemakkelijk online en uw splittopper matras is vanaf morgen al voorgoed beschermd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren