Bezig met laden...

Badstof hoeslakens

Een hoeslaken van badstof verhoogt je comfort tijdens het slapen. Door speciale brei technieken worden er kleine lusjes in het doek gebreid die zorgen voor dat heerlijk aangename en typische badstof gevoel. Het Breien van katoenen garens zorgt tevens voor dat het hoeslaken rekt. Deze rek in combinatie met rondom elastiek zorgen voor dat uw hoeslaken altijd prachtig strak op het bed ligt.

Badstof hoeslaken - Altijd perfect strak

Badstof Hoeslakens van Slaaptrends.nl zijn geschikt voor matrassen tot en met ca. 27 cm hoogte. De extra zware kwaliteit van deze badstof hoes blijft langer mooi en ligt altijd perfect strak om je matras. In combinatie met een molton hoeslaken wordt vocht zoveel mogelijk geabsorbeerd terwijl de luchtlaag die zich tussen de hoeslakens vormt zorg draagt voor een optimale ventilatie.

Duurzaam en toch voordelig?

Wist je trouwens dat de hoeslakens van Slaaptrends.nl voortdurend gecontroleerd worden op kwaliteit en duurzaamheid? We kunnen je dan ook garanderen dat het badstof hoeslaken van Slaaptrends.nl vervaardigd wordt onder de best mogelijke omstandigheden voor mens en milieu. Door onze langjarige ervaring als fabrikant en importeur van o.a badstof hoeslakens zien wij er strak op toe dat onze toeleveranciers met de grootst mogelijke zorg onze badstof hoeslakens produceren waarbij wij o.a. letten op: Werkomstandigheden van het personeel, milieu aspecten en kinderarbeid. Daarnaast gebruiken we alleen gerecyclede materialen voor het verpakken en bezorgen van je hoeslaken.

Badstof hoeslakens online bestellen

Wil je ook snel heerlijk aangenaam slapen op een hoeslaken van badstof. Kies hieronder je kleur en bestel dan je badstof hoeslaken snel en voordelig online bij Slaaptrends.nl.