Huidige filters
Product soort: Molton

Matrasbeschermer 140x220 cm

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Matrasbeschermer 140x220 cm online bestellen.

Slaaptrends.nl levert een uitgebreid programma matrasbeschermers voor uw matras van 140x220 cm. Van antislip deken tot matrasonderleggers. Van gewone moltons tot waterdichte matrasbeschermers. En altijd geldt bij ons: Kwaliteit voor de beste prijs!

Wanneer u net een nieuw matras gekocht heeft wilt u natuurlijk dat deze lang meegaat. U kunt de levensduur van uw matrassen aanzienlijk verlengen met de matrasbeschermers van Slaaptrends.nl

Wat is nu de beste manier om uw matras te beschermen tegen de gevolgen van vocht en schuren langs de bedbodem?

1. Bescherm de onderkant van uw matras tegen schuren.

Om de onderkant van uw matras te beschermen tegen het schuren over de bedbodem gebruikt u het beste een antislip matrasonderlegger met noppen. Door de vele nopjes zweeft u matras als het ware boven de bedbodem en dit vermindert de gevolgen van schuren en slijtage aanzienlijk. De luchtlaag die u tussen de matras en de bodem creëert, draagt ook zorg voor een betere ventilatie.

2. Bescherm de bovenkant van uw matras tegen de gevolgen van vuil, beschadiging en vochtverlies.

Wanneer u over uw matras een molton matrasbeschermer legt, zal deze veel extra vocht tot zich nemen dat niet in uw matras terecht komt. Molton heeft de eigenschap veel vocht tot zich te nemen hetgeen de levensduur van uw matras aanzienlijk verlengt. Bij slaaptrends.nl hebben we verschillende soorten molton matrasbeschermers. Kies hieronder de molton matrasbeschermer die het beste bij uw situatie past.

Molton matrasbeschermer 140x220 cm

Een molton matrasbeschermer 140x220 cm biedt niet alleen extra comfort tijdens uw nachtrust, maar heeft ook een belangrijke functie als het gaat om de bescherming van uw matras. Het molton materiaal is zeer absorberend en ademend, waardoor het transpiratievocht opvangt en voorkomt dat dit in uw matras trekt. Hierdoor wordt de levensduur van uw matras verlengd en blijft deze langer hygiënisch schoon. Bovendien heeft het elastiek rondom de matrasbeschermer een perfecte pasvorm en zorgt ervoor dat het matrasbeschermer goed op zijn plek blijft liggen. Deze molton is bij uitstek geschikt voor personen die weinig tot gemiddeld vocht verliezen tijdens de nacht.

Molton matrasbeschermer extra zwaar en krimpvrij

Deze Molton matrasbeschermers zijn gemaakt van extra zware garens en door een speciale behandeling krimpvrij gemaakt. De extreem hoge opname capaciteit van deze molton zorgt ervoor dat het vocht, dat elk mens gedurende de nacht verliest, niet in je matras terecht komt. Vocht in je matras kan na verloop van tijd schadelijk zijn voor je gezondheid omdat hierin schimmels kunnen ontstaan. Het gebruik van deze molton helpt je hiertegen te beschermen. Deze molton matrasbeschermer is bij uitstek geschikt voor mensen die gemiddeld tot bovengemiddeld vocht verliezen tijden de nacht.

Molton stretch matrasbeschermer

Deze molton stretch matrasbeschermer is gemaakt van hoogwaardig katoen en heeft veel elasticiteit waardoor het altijd perfect om je matras zit. Molton stretch matrasbeschermers van Slaaptrends.nl beschermen je matras tegen het verlies van vocht gedurende de nacht. Molton stretch gaat als eerste om je matras. De hoge opname capaciteit van deze molton stretch zorgt ervoor dat het vocht, dat elk mens gedurende de nacht verliest, niet in je matras terecht komt. Vocht in je matras kan na verloop van tijd schadelijk zijn voor je gezondheid omdat hierin schimmels kunnen ontstaan. Het gebruik van deze molton stretch helpt je hiertegen te beschermen.

Molton stretch matrasbeschermer extra zwaar

Deze Molton stretch matrasbeschermers zijn gemaakt van extra zware garens en heeft veel elasticiteit waardoor het altijd perfect om je matras zit De extra hoge opname capaciteit van deze molton stretch zorgt ervoor dat het vocht, dat elk mens gedurende de nacht verliest, niet in je matras terecht komt. Vocht in je matras kan na verloop van tijd schadelijk zijn voor je gezondheid omdat hierin schimmels kunnen ontstaan. Het gebruik van deze molton stretch helpt je hiertegen te beschermen.

Molton matrasbeschermer waterdicht 140x220 cm

Een waterdicht matrasbeschermer beschermt jouw matras langdurig tegen de schadelijke gevolgen van vochtverlies gedurende de nacht. Of het nu gaat om zweten, incontinentie of het morsen van een kop thee in bed, jouw matras is met het gebruik van deze waterdichte molton langdurig beschermt tegen het doorlekken van vocht in je matras. Vocht in je matras kan na verloop van tijd schadelijk zijn voor je gezondheid omdat hierin schimmels kunnen ontstaan. Met het gebruik van dit waterdichte molton matrasbeschermer verleng je de levensduur van je matras. De onderzijde van deze molton is voorzien van een ademende PU-coating en de bovenzijde is gemaakt van 140% extra zware katoen. De extra zware kwaliteit katoen zorgt voor een meer dan gemiddelde vochtopname waardoor u toch comfortabel slaapt.

Jersey matrasbeschermer Waterdicht

Een waterdichte jersey matrasbeschermer is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een optimale bescherming van je matras. De bovenste laag is gemaakt van 140% jersey katoen, wat zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel tijdens het slapen. De onderste laag is voorzien van een waterdichte coating, waardoor vocht en vloeistoffen niet kunnen doordringen tot je matras. Hierdoor blijft je matras schoon en fris, en heb je nooit meer last van nare geurtjes.

Verhoog uw slaapcomfort met een normaal hoeslaken over uw matrasbeschermer.

Toegegeven.. Matrasbeschermers verlengen de levensduur van uw matras maar ze slapen niet echt fijn. Wij kunnen u dan ook aanbevelen je slaapcomfort nog verder te verhogen door een van onze uitgebreide collecties hoeslakens te kiezen. Al naar gelang je persoonlijke voorkeur heb je bij Slaaptrends.nl de keuze uit de volgende soorten hoeslaken voor de matrasmaat 140x220 cm:

Bestel je matrasbeschermer 140 x 220 direct eenvoudig online!

Bovenaan deze pagina vind je een overzicht met alle matrasbeschermers die verkrijgbaar zijn in de maat 140 x 220 cm. Klik op het door jou gewenste product en voeg deze daarna toe aan je winkelwagen. Bestellen gaat snel en eenvoudig.