Huidige filters
Kleur: Beige

Hoeslaken 120x210 cm

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

U zoekt voor uw matras een hoeslaken 120x210 cm? Slaaptrends.nl is al producent van hoeslakens in staat om voor u een passende oplossing te bieden voor uw matras in vrijwel elke maat. U vindt bij ons hoeslakens voor de matrasmaat 120 x 210 cm in verschillende kwaliteiten.

Een hoeslaken is noodzakelijk om uw matras te beschermen en een langere levensduur te geven. voor een optimale bescherming is het raadzaam gebruik te maken van een combinatie van 2 soorten hoeslakens.

1. basisbescherming van uw matras:

Als basisbescherming van het matras gebruiken we meestal een molton hoeslaken. Molton is zeer absorberend en ademend, waardoor het transpiratievocht en vuil opvangt en voorkomt dat dit in uw matras trekt. Hierdoor wordt de levensduur van uw matras verlengd en blijft deze langer hygiënisch schoon. Bij Slaaptrends.nl hebben we verschillende soorten molton:

Molton hoeslaken

Een molton biedt niet alleen extra comfort tijdens uw nachtrust, maar heeft ook een belangrijke functie als het gaat om de bescherming van uw matras. Het molton materiaal is zeer absorberend en ademend, waardoor het transpiratievocht opvangt en voorkomt dat dit in uw matras trekt. Hierdoor wordt de levensduur van uw matras verlengd en blijft deze langer hygiënisch schoon. Bovendien heeft het elastiek rondom het hoeslaken een perfecte pasvorm en zorgt ervoor dat het hoeslaken goed op zijn plek blijft liggen.

Molton hoeslaken extra zwaar en krimpvrij

Deze Molton hoeslakens zijn gemaakt van extra zware garens en door een speciale behandeling krimpvrij gemaakt. De extreem hoge opname capaciteit van deze molton zorgt ervoor dat het vocht, dat elk mens gedurende de nacht verliest, niet in je matras terecht komt. Vocht in je matras kan na verloop van tijd schadelijk zijn voor je gezondheid omdat hierin schimmels kunnen ontstaan. Het gebruik van deze molton helpt je hiertegen te beschermen.

Molton hoeslaken waterdicht

Een waterdicht hoeslaken beschermt uw matras langdurig tegen de schadelijke gevolgen van vochtverlies gedurende de nacht. Of het nu gaat om zweten, incontinentie of het morsen van een kop thee in bed, uw matras is met het gebruik van deze waterdichte molton langdurig beschermt tegen het doorlekken van vocht in uw matras. Vocht in je matras kan na verloop van tijd schadelijk zijn voor je gezondheid omdat hierin schimmels kunnen ontstaan. Met het gebruik van dit waterdichte molton hoeslaken verleng je de levensduur van je matras. De onderzijde van deze molton is voorzien van een ademende PU-coating en de bovenzijde is gemaakt van 100% extra zware katoen. De extra zware kwaliteit katoen zorgt voor een meer dan gemiddelde vochtopname waardoor u toch comfortabel slaapt.

Jersey hoeslaken Waterdicht

Een waterdichte jersey hoeslaken is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een optimale bescherming van je matras. De bovenste laag is gemaakt van 100% jersey katoen, wat zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel tijdens het slapen. De onderste laag is voorzien van een waterdichte coating, waardoor vocht en vloeistoffen niet kunnen doordringen tot je matras. Hierdoor blijft je matras schoon en fris, en heb je nooit meer last van nare geurtjes.

2. Extra slaapcomfort en eenheid in uw slaapkamer

Om het lig comfort van uw bed te vergroten gebruikt u over een molton het liefst nog een hoeslaken van stoffen zoals jersey, elastaan, dubbel jersey of katoen. Ook hierin hebben we verschillende kleuren en soorten voor een matras van 120 x 210 cm. Door een combinatie van hoeslakens ontstaan er als bijkomend voordeel luchtlaagjes tussen uw hoeslakens die ten goede komen aan de isolatie en ventilatie van uw matras. Hieronder geven we een overzicht van de verschillende soorten hoeslakens die verkrijgbaar zijn voor de matrasmaat 120 x 210 cm Je kan al naar gelang je voorkeur hier een keuze uit maken.

Jersey hoeslaken

Jersey hoeslakens van Slaaptrends.nl zijn uiterst comfortabel en heerlijk zacht. Dit jersey hoeslaken is gebreid van zeer fijne 100% katoenen garen, die zorgen voor een zeer glad oppervlak. Door het breiproces ontstaat een elastische stof die zichzelf strak om je matras trekt. Bij dit type hoeslaken is een perfecte pasvorm dus gegarandeerd. Jersey hoeslakens zijn, door hun gladde oppervlakte en het grote vocht opnemend vermogen, het hele jaar te gebruiken. Koel in de zomer en behaaglijk in de winter. Dit jersey hoeslaken is geschikt voor standaard matrassen tot en met 27 cm hoogte.

Jersey hoeslaken met Elastaan

Jersey hoeslakens met Elastaan van Slaaptrends.nl worden gemaakt van de fijnste Egyptische katoen. Doordat we deze katoen ook nog eens extra kammen en Elastaan aan het doek toevoegen, ontstaat een ultra zachte gladde stof die aanvoelt als zijde. Dit jersey elastaan hoeslaken is dus super aangenaam, zacht, huidvriendelijk en ademend. Doordat Jersey van zichzelf erg elastisch is, zal dit hoeslaken altijd perfect om je matras zitten. Jersey Elastaan hoeslakens zijn geschikt voor matrassen tot en met 30 cm hoogte.

Dubbel Jersey

Dubbel jersey hoeslakens van Slaaptrends.nl zijn gemaakt van 100% katoen en worden gebreid met zeer fijne gekamde garens in twee lagen. Door dit speciale breiproces ontstaat een elastische stof die zichzelf strak om je matras trekt. Het hoeslaken voelt tevens heerlijk zacht en dik aan. Daarnaast is bij een dubbel jersey hoeslaken een perfecte pasvorm gegarandeerd. Dubbel Jersey hoeslakens zijn, door hun gladde oppervlakte en het grote vocht opnemend vermogen, het hele jaar te gebruiken. Koel in de zomer en behaaglijk in de winter. Dit jersey hoeslaken is geschikt voor standaard matrassen tot en met 27 cm.

Boxspring hoeslakens

Een boxspring hoeslaken is speciaal geschikt voor extra dikke matrassen van 30 cm en hoger. Bij dit hoeslakens is het belangrijk dat de hoogte wordt aangepast zodat het matras toch in deze hoeken past. Bij hoeslakens heb je altijd onder de matras ook nog een rand nodig op alle zijden zodat het ingenaaide elastiek dan zijn werk kan doen. Slaaptrends.nl biedt een uitgebreide collectie boxspring hoeslakens voor de maat 120x210 cm.

Bestel vandaag nog online uw hoeslaken 120 x 210 cm

Direct online bestellen gaat snel en eenvoudig bij Slaaptrends.nl. U kiest hieronder één of meerdere producten en plaatst deze in uw winkelwagentje. In een paar simpele stappen bestelt u het vervolgens waarna wij het meestal op de eerstvolgende werkdag aan u zullen versturen.