Huidige filters
Product soort: Badstof

Hoeslaken 70x220 cm

U zoekt voor uw matras een hoeslaken 70 x 220 cm? Slaaptrends.nl is al producent van hoeslakens in staat om voor u een passende oplossing te bieden voor uw matras in vrijwel elke maat. U vindt bij ons hoeslakens voor de matrasmaat 70 x 220 cm in verschillende kwaliteiten.

Een hoeslaken is noodzakelijk om uw matras te beschermen en een langere levensduur te geven. voor een optimale bescherming is het raadzaam gebruik te maken van een combinatie van 2 soorten hoeslakens.

1. basisbescherming van uw matras:

Als basisbescherming van het matras gebruiken we meestal een molton hoeslaken. Molton is zeer absorberend en ademend, waardoor het transpiratievocht en vuil opvangt en voorkomt dat dit in uw matras trekt. Hierdoor wordt de levensduur van uw matras verlengd en blijft deze langer hygiënisch schoon. Bij Slaaptrends.nl hebben we verschillende soorten molton:

Molton hoeslaken

Een molton hoeslaken van 70x220 biedt niet alleen extra comfort tijdens uw nachtrust, maar heeft ook een belangrijke functie als het gaat om de bescherming van uw matras. Het molton materiaal is zeer absorberend en ademend, waardoor het transpiratievocht opvangt en voorkomt dat dit in uw matras trekt. Hierdoor wordt de levensduur van uw matras verlengd en blijft deze langer hygiënisch schoon. Bovendien heeft het elastiek rondom het hoeslaken een perfecte pasvorm en zorgt ervoor dat het hoeslaken goed op zijn plek blijft liggen.

Molton hoeslaken extra zwaar en krimpvrij

Deze Molton hoeslakens zijn gemaakt van extra zware garens en door een speciale behandeling krimpvrij gemaakt. De extreem hoge opname capaciteit van deze molton zorgt ervoor dat het vocht, dat elk mens gedurende de nacht verliest, niet in je matras terecht komt. Vocht in je matras kan na verloop van tijd schadelijk zijn voor je gezondheid omdat hierin schimmels kunnen ontstaan. Het gebruik van deze molton helpt je hier tegen te beschermen.

Molton stretch hoeslaken extra zwaar

Molton stretch hoeslakens zijn gemaakt van extra zware garens en heeft veel elasticiteit waardoor het altijd perfect om je matras zit De hoge opname capaciteit van deze molton stretch zorgt ervoor dat het vocht, dat elk mens gedurende de nacht verliest, niet in je matras terecht komt. Vocht in je matras kan na verloop van tijd schadelijk zijn voor je gezondheid omdat hierin schimmels kunnen ontstaan. Het gebruik van deze molton stretch helpt je hier tegen te beschermen.

Molton stretch hoeslaken

Dit molton stretch hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig katoen en heeft veel elasticiteit waardoor het altijd perfect om je matras zit. Molton stretch hoeslakens van Slaaptrends.nl beschermen je matras tegen het verlies van vocht gedurende de nacht. Deze molton stretch gaat als eerste om je matras. De hoge opname capaciteit van deze molton stretch zorgt ervoor dat het vocht, dat elk mens gedurende de nacht verliest, niet in je matras terecht komt. Vocht in je matras kan na verloop van tijd schadelijk zijn voor je gezondheid omdat hierin schimmels kunnen ontstaan. Het gebruik van deze molton stretch helpt je hier tegen te beschermen.

Molton hoeslaken waterdicht

Een waterdicht hoeslaken beschermt uw matras langdurig tegen de schadelijke gevolgen van vochtverlies gedurende de nacht. Of het nu gaat om zweten, incontinentie of het morsen van een kop thee in bed, uw matras is met het gebruik van deze waterdichte molton langdurig beschermt tegen het doorlekken van vocht in uw matras. Vocht in je matras kan na verloop van tijd schadelijk zijn voor je gezondheid omdat hierin schimmels kunnen ontstaan. Met het gebruik van dit waterdichte molton hoeslaken verleng je de levensduur van je matras. De onderzijde van deze molton is voorzien van een ademende PU-coating en de bovenzijde is gemaakt van 100% extra zware katoen. De extra zware kwaliteit katoen zorgt voor een meer dan gemiddelde vochtopname waardoor u toch comfortabel slaapt.

Jersey hoeslaken Waterdicht

Een waterdichte jersey hoeslaken is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een optimale bescherming van je matras. De bovenste laag is gemaakt van 100% jersey katoen, wat zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel tijdens het slapen. De onderste laag is voorzien van een waterdichte coating, waardoor vocht en vloeistoffen niet kunnen doordringen tot je matras. Hierdoor blijft je matras schoon en fris, en heb je nooit meer last van nare geurtjes.

2. Extra slaapcomfort en eenheid in uw slaapkamer

Om het lig comfort van uw bed te vergroten gebruikt u over een molton het liefst nog een hoeslaken van stoffen zoals jersey, badstof, flanel of katoen. Ook hierin hebben we verschillende kleuren en soorten voor een matras van 70 x 220 cm. Door een combinatie van hoeslakens ontstaan er als bijkomend voordeel luchtlaagjes tussen uw hoeslakens die ten goede komen aan de isolatie en ventilatie van uw matras. Hieronder geven we een overzicht van de verschillende soorten hoeslakens die verkrijgbaar zijn voor de matrasmaat 70 x 220 cm Je kan al naar gelang je voorkeur hier een keuze uit maken.

Badstof hoeslaken

Een hoeslaken van badstof verhoogt je comfort tijdens het slapen. Door speciale brei technieken worden er kleine lusjes in het doek gebreid die zorgen voor dat heerlijk aangename en typische badstof gevoel. Het Breien van katoenen garens zorgt tevens voor dat het hoeslaken rekt. Deze rek in combinatie met rondom elastiek zorgen voor dat uw hoeslaken altijd prachtig strak op het bed ligt. Een badstof hoeslaken 70x220 cm van Slaaptrends.nl zijn warmer dan gewone hoeslakens zoals jersey of katoen. Badstof hoeslakens zijn dan ook met name geschikt voor het najaar en de winter.

Jersey hoeslaken met Elastaan

Jersey hoeslakens met Elastaan van Slaaptrends.nl worden gemaakt van de fijnste egyptische katoen. Doordat we deze katoen ook nog eens extra kammen en Elastaan aan het doek toevoegen, onstaat een ultra zachte gladde stof die aanvoelt als zijde. Dit jersey hoeslaken is dus super aangenaam, zacht, huidvriendelijk en ademend. Doordat Jersey van zichzelf erg elastisch is, zal dit hoeslaken altijd perfect om je matras zitten. Jersey Elastaan hoeslakens zijn geschikt voor matrassen tot en met 30 cm hoogte.

Dubbel Jersey Hoeslaken

Bestel vandaag nog online uw hoeslaken 70x220 cm

Direct online bestellen gaat snel en eenvoudig bij Slaaptrends.nl. U kiest hieronder één of meerdere producten en plaatst deze in uw winkelwagentje. In een paar simpele stappen bestelt u het vervolgens waarna wij het meestal op de eerst volgende werkdag aan u zullen versturen.