Hoeslakens

Hoeslakens

Hoeslakens
Al 35 jaar onze specialiteit

U bent op zoek naar een Hoeslaken? Slaaptrends.nl is niet allen een online winkel. We zijn ook fabrikant van hoeslakens en dat doen we al meer dan 35 jaar. Inmiddels hebben we een zeer uitgebreide collectie hoeslakens in verschillende kwaliteiten en voor vrijwel alle mogelijke matrasmaten.

Hoeslaken:

Het juiste hoeslaken om uw matras is zeer belangrijk omdat deze de levensduur van uw matras aanzienlijk verlengt. Slaaptrends.nl raadt u aan om gebruik te maken van een molton hoeslaken met daar overheen een hoeslaken van Badstof, Jersey, Katoen of percal satijn. Wanneer u deze combinatie gebruikt, creëert u een tweetal luchtlaagjes op uw matras en deze dragen zorg voor een uitstekende vochtregulatie en hebben tevens een isolerende werking.

Vochtregulatie:

Door een combinatie van een molton en een gewoon hoeslaken wordt vocht beter opgenomen in de hoeslakens en dit beschermt uw matras. De luchtlaagjes tussen beide hoeslakens zorgen voor de regulatie van dit vocht zodat uw bed altijd heerlijk droog aanvoelt.

Hoeslakens in alle maten verkrijgbaar:

Bij Slaaptrends.nl kunt u vrijwel niet mis vragen naar een maat hoeslaken. U ziet razendsnel of wij de door u gewenste maat op voorraad hebben door op het hoeslaken te klikken.Mocht u uw maat niet kunnen vinden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe te bestellen:

Selecteert u in het menu Hoeslakens de gewenste kwaliteit. Indien nodig kiest u de door u gewenste kleur uit en klikt op bekijken. Hierna kunt u de gewenste maat selecteren en het hoeslaken snel en eenvoudig bestellen.

Back to top