Huidige filters
Maat: 260x220 cm

Dekbed lits jumeaux

Lits Jumeaux dekbed

Met het extra grote tweelingen dekbed Lits Jumeaux kunt u in het extra grote bed van het extra grote formaat dekbed heerlijk genieten. Opvallend is dat daarbij de breedte van de Lits Jumeaux dekbed deken groter is dan de lengte. De Lits Jumeaux kunt u verkrijgen in de standaard lengte maat van 2,0 tot 2,2 meter echter de breedte van de Lits Jumeaux dekbed deken bedraagt 2,4 tot wel 2,6 meter. Daarmee heeft u met de Lits Jumeaux extra veel ruimte in bed, zodat zelfs twee personen ongestoord naast elkaar van de Lits Jumeaux dekbed deken kunnen genieten. Uiteraard kunt u de Lits Jumeaux met verschillende soorten vulling verkrijgen, afhankelijk van uw eigen voorkeuren. Slaap ook lekker door uw eigen Lits Jumeaux dekbed deken te nemen via Slaaptrends.

Anti allergeen Lits Jumeaux

Ook de allergische persoon wil graag lekker knus en comfortabel slapen en dat doet u goed met de synthetische anti allergeen Lits Jumeaux. Omdat de Lits Jumeaux van synthetisch materiaal is gemaakt, maken huismijt stof en bacteriën geen kans. Daarom kunt u ongestoord de nacht op een knusse comfortabele manier doorkomen met de synthetische anti allergeen Lits Jumeaux dekbed deken. Ook u wilt ongestoord de nacht doorkomen en dat doet u goed door de synthetische anti allergeen Lits Jumeaux dekbed deken te nemen. Bestel dan ook handig via de Slaaptrends site uw eigen synthetische anti allergeen Lits Jumeaux dekbed deken.

Dons gevulde Lits Jumeaux

Om warm met veel tederheid te kunnen slapen, dan is de dons gevulde Lits Jumeaux zondermeer iets voor u. De dons van de eend of gans kan in de donsvlok namelijk relatief veel lucht vast houden, waardoor met relatief weinig dons vulling een hoge isolerende waarde wordt behaald. Zodoende kunt u genieten van de relatief lichte, extreem zachte en goed verwarmende dons gevulde Lits Jumeaux. Om te genieten van dit pracht product, plaats dan uw eigen dons gevulde Lits Jumeaux in de digitale winkel wagen en reken af. Slaaptrends zorgt er dan voor dat u uw eigen dons gevulde Lits Jumeaux snel in huis heeft, zodat ook u lekker knus en warm kunt slapen.

Texelse wol Lits Jumeaux

Omdat het Texelse wol langdurig aan de zilte zeelucht is bloot gestaan, is de Texelse zuivere scheerwol gehard en daarmee zeer veerkrachtig en van hoge kwaliteit. Dit Nederlandse top product kunt u dan ook verkrijgen in de Lits Jumeaux formaat dekbed zodat u heerlijk en comfortabel goed de nacht kunt doorkomen. Omdat de Texelse wol een open structuur heeft is de deken goed ademend en dus vocht en warmte regulerend. Ook de Texels wollen Lits Jumeaux kunt u dan als enkele deken voor de zomer krijgen zodat u de zwoele zomer nachten heerlijk door kunt komen. Profiteer dan ook van de Lits Jumeaux.

Vier seizoenen Lits Jumeaux

De Lits Jumeaux kunt u ook in de vier seizoenen variant verkrijgen. U heeft dan twee Lits Jumeaux dekbed delen, een zomer- en een herfstdeel. Combineert u de twee delen dan verkrijgt u een dik hoog isolerend pakket waarmee u warm en comfortabel de winter nachten kunt doorkomen. Zo ziet u dat u met de vier seizoenen Lits Jumeaux met een enkele aankoop voor het gehele jaar voorbereid bent. Ook u kunt lekker slapen door de vier seizoenen Lits Jumeaux dekbed deken te nemen.