Bezig met laden...
100% best quality

Altijd de beste prijs

kwaliteit verhouding

100% best quality

Binnen 24 uur verzenden

  

100% best quality

Wereldwijde verzending

  

100% best quality

Gratis retouren

  

Assortiment

Top Categorieën
top-banner
Altijd perfect balans

Dekbedden

Op zoek naar een nieuw dekbed? Heerlijk warm en erg licht in gewicht? Bij 24-bedding.com hebben we een ruime keuze in Cinderella donzen, wollen, synthetische of anti allergische dekbedden al naar gelang uw persoonlijke voorkeur.
Cinderella Dekbedden van 24-bedding.com zijn er in enkele of in een 4 seizoenen uitvoering. Heerlijk warm in de winter en lekker koel in de zomer. Het 4 seizoenen dekbed bestaat uit 2 delen, het zomer en het winter deel. De delen zijn samen te voegen door middel van drukknopen of rits. Een enkel dekbed bestaat meestal uit het winterdeel.
Lees meer
top-banner
De webshop 24 Bedding is ...

Over 24-Bedding

24-Bedding is van oudsher fabrikant van bedtextiel die haar goederen en diensten levert aan winkels, groothandels en consumenten in Nederland, België en Duitsland. Het meeste van onze zeer uitgebreide collectie bedtextiel wordt nog in ons eigen atelier geproduceerd en van daaruit naar jou verzonden. Dit doen we al meer dan 40 jaar en je mag van ons dus ook verwachten dat we weten waar we over praten. Zo ben je bij ons verzekerd van:
  • Professionele organisatie.
  • Uitstekende kennis van onze producten.
  • Snelle afhandeling van je bestelling.
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Lees meer