Huidige filters
Maat: 200x220 cm

Topper hoeslakens

Topper hoeslakens

Topper hoeslakens zijn hoeslakens die speciaal geschikt zijn voor boxspring bedden met een extra toppermatras. Dit topper matras vergroot uw slaapcomfort en ook het opmaken van uw bed wordt aanzienlijk makkelijker omdat deze topper matrassen veel minder zwaar zijn.

Wat moet u weten over een topper matras?

topper matrassen zijn veel dunner dan de gewone matrassen. Meestal is een topper matras ergens tussen de 7 en 15 cm dik en deze ligt boven op de boxspring combinatie. Deze combinatie bestaat uit 2 matrassen die al of niet zijn mee gestoffeerd met de ombouw van het boxspring bed.

Moet je een topper matras beschermen tegen de gevolgen van vocht?

Hier kunnen we volmondig "ja" op antwoorden. Om je topper matras een langere levensduur te geven bescherm je deze het beste met een molton topper hoeslaken of bij veel vochtverlies met een waterdicht molton topper hoeslaken

Extra topper hoeslakens voor meer slaapcomfort

Wanneer u uw topper matras met een molton of waterdicht topper hoeslaken heeft beschermd, kunt u nog een extra hoeslaken hier overheen gebruiken ter verhoging van uw eigen slaapcomfort. Molton hoeslakens of waterdichte molton hoeslakens zijn uitstekende matrasbeschermers maar je ligt hier niet erg fijn op. Wij bevelen dan ook het gebruik van een extra topper hoeslaken van Jersey, Katoen of flanel aan. Deze plaatst u gewoon over het molton topper hoeslaken.

Hoe moet je topper hoeslakens wassen?

topper hoeslakens wast u net als alle andere hoeslakens. De algemene regel is dat u molton topper hoeslakens en alle witte hoeslakens van jersey, katoen of flanel kunt wassen op 60 graden. Gekleurde topper hoeslakens wast u het beste op 40 graden.

Een uitzondering geldt voor het waterdichte molton topper hoeslaken. Deze is wasbaar tot 95 graden. We bevelen hier ook echter 60 graden aan.

Bestel topper hoeslakens eenvoudig online!

Bestellen bij slaaptrends.nl gaat snel en eenvoudig. Voeg het product van uw keuze toe aan het winkelwagentje en kies dan voor afrekenen. Binnen 1 a 2 werkdagen heeft u dan het product meestal al thuis.