Huidige filters
Maat: 200x220 cm

Waterdichte split topper hoeslakens

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Bang dat uw kostbare split topper matras beschadigd raakt door de gevolgen van vochtverlies? Met de waterdichte split topper hoeslakens kunt u deze angst overboord gooien. Geniet van een heerlijke, onbezorgde nachtrust met de producten van Slaaptrends.nl

Waarom waterdichte hoeslakens voor uw splittopper matras?

Een goede bescherming voor uw splittopper matras is zeer belangrijk. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw kostbare splittopper matras aanzienlijk. Onze waterdichte splittopper hoeslakens bieden u deze bescherming. De vochtwerende split topper hoeslakens zorgen ervoor dat er geen vocht in uw kostbare splittoppermatras komt. Als u zweet tijdens uw slaap – en dat doet iedereen, bieden deze waterdichte molton split topperhoeslakens voor u een goede uitkomst om de gevolgen van vocht in het matras te voorkomen.

Vocht en zweet in het matras:

Wanneer vocht, door zweten of incontinentie, in uw matras terecht komt en uw matras wordt niet voldoende geventileerd, dan kunnen na verloop van tijd schimmels ontstaan in uw matras. Deze schimmels tasten uw matras aan maar u kunt hier ook ziek van worden doordat ze uw luchtwegen ook kunnen aantasten. Voorkom daarom dat vocht en zweet in uw matras wordt opgeslagen.

De Voordelen van een waterdicht splittopper hoeslaken op een rijtje:

  • Geen bacteriën, schimmels of huisstofmijt door het vocht in uw splittopper matras
  • Meer slaapcomfort

Bestel Online:

Ook overtuigd van de voordelen van waterdichte split topper hoeslakens? Bestel ze vandaag nog snel en gemakkelijk online.