Matrasbeschermers

Matrasbeschermers
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 181

Van hoog naar laag sorteren

Slaaptrends.nl levert een uitgebreid programma matrasbeschermers voor uw matras. Van anti slip deken tot multinoppen. Van gewone moltons tot waterdichte matrasbeschermers. En altijd geldt bij ons: Kwaliteit voor de beste prijs!

Wanneer u net een nieuw matras gekocht heeft wilt u natuurlijk dat deze lang mee gaat. U kunt de levensduur van uw matrassen aanzienlijk verlengen met de matrasbeschermers van Slaaptrends.nl

Wat is nu de beste manier om uw matras te beschermen tegen de gevolgen van vocht en schuren langs de bedbodem?

 • Bescherm de onderkant tegen schuren.

  Om de onderkant van uw matras te beschermen tegen het schuren over de bedbodem gebruikt u het beste een latex matrasdek / matrasonderlegger met noppen. Door de vele nopjes zweeft u matras als het ware boven de bedbodem en dit verminderd de gevolgen van schuren en slijtage aanzienlijk. De luchtlaag die u tussen de matras en de bodem creëert, draagt tevens zorg voor een betere ventilatie.

 • Bescherm de bovenkant tegen de gevolgen van vocht.
  • Zorg voor een goede ventilatie!

   Als u slaapt, verliest u vocht. Dit vocht wordt meestal in de matras opgenomen. We hoeven u niet uit te leggen hoe een matras na veelvuldig gebruik onder een microscoop er uit ziet. U kunt echter veel van dit vocht laten verdampen als u zorgt voor een goede ventilatie. Lucht moet als het ware van boven naar beneden door het matras heen kunnen om het aanwezige vocht te verdampen.

  • Bescherm uw matras met een goede degelijke molton om extra vocht op te nemen!

   Wanneer u over uw matras een molton matrasbeschermer legt, zal deze veel extra vocht tot zich nemen dat niet in uw matras terecht komt. Molton heeft de eigenschap veel vocht tot zich te nemen hetgeen de levensduur van uw matras aanzienlijk verlengt.

  • Verliest u echt veel vocht, kies dan voor een waterdichte matrasbeschermer.

   Verliest u 's nachts echt overmatig veel vocht dan adviseren wij u een waterdichte matrasbeschermer te nemen. De waterdichte matrasbeschermers van Slaaptrends.nl zijn voorzien van een speciale coating welke wel lucht doorlaten maar geen vocht. Een belangrijk voordeel van onze waterdichte matrasbeschermers is dat ze niet kraken zoals de oude matrasbeschermers vroeger deden. U vindt onze collectie waterdichte matrasbeschermers in het menu onder matrasbeschermers.

  • Verhoog uw slaapcomfort met een normaal hoeslaken over uw matrasbeschermer.

   Wanneer u bovenstaande stappen heeft gevolgd, kunt u nu uw slaapcomfort nog verder verhogen door een van onze uitgebreide collecties hoeslakens te kiezen. Al naar gelang uw persoonlijke voorkeur heeft u keuze uit Jersey, Badstof, Percaline Katoen of Percal Satijn. U slaapt heerlijk zacht en u creëert opnieuw een extra isolatie doorat er weer een luchtlaagje ontstaat tussen uw hoeslakens.

Bestel uw matrasbeschermer direct eenvoudig online!

Nu u bovenstaande stappen heeft gelezen, kunt u beginnen met het beschermen van uw matras. U vindt de benodigde beschermers direct hieronder of via de menubalk boven.