Waterdichte Kussenslopen

Bang dat uw kussen beschadigd of vervuild raakt? Met waterdichte kussenslopen van Slaaptrends kunt u deze angst overboord gooien. Geniet van een heerlijke, onbezorgde nachtrust met de producten van Slaaptrends.nl.

Waarom waterdichte kussenslopen?

Een goede bescherming voor uw kussen is zeer belangrijk. Zo blijft de kwaliteit van het kussen langer goed. Onze kussenslopen bieden u deze bescherming. De vochtwerende kussenslopen zorgen ervoor dat er geen vocht op het kussen komt. Als u zweet tijdens uw slaap – en dat doet iedereen, bieden deze vochtwerende kussenslopen voor u een goede uitkomst om de gevolgen van vocht in het kussen te voorkomen.

Kraakt en Zweet dat niet?

Daar kunnen we kort over zijn. Nee! Bij Slaaptrends.nl gebruiken we namelijk een speciale coating die ademt en flexibel is. Hierdoor zweet u niet en uw kussensloop zal ook niet kraken.

De Voordelen van waterdichte kussenlopen op een rijtje:

  • Geen bacteriën, schimmels of huisstofmijt door het vocht in het kussen
  • Meer slaapcomfort
  • Geen slijtage van het kussen door verschuiving
  • Zweet niet door de ademende coating
  • Kraakt niet door deze zelfde flexibele waterdichte coating

Bestel Online:

Ook overtuigd van de voordelen van waterdichte kussenslopen? Bestel ze vandaag nog snel en gemakkelijk online en uw kussen is vanaf morgen al voorgoed beschermd.

Tonen als Lijst Foto-tabel

1 product

per pagina
  1. Molton waterdichte Kussenslopen | Molton waterdichte kussenbeschermer 60 x 70 cm

    Een waterdicht kussensloop beschermt uw hoofdkussen langdurig tegen de schadelijke gevolgen van vochtverlies gedurende de nacht. Of het nu gaat om zweten, incontinentie of het morsen van een kop thee in bed, uw hoofdkussen is met het gebruik van dit waterdichte molton kussensloop langdurig beschermt tegen het doorlekken van vocht. Vocht in je kussens kan na verloop van tijd schadelijk zijn voor je gezondheid omdat hierin schimmels kunnen ontstaan. Met het gebruik van dit waterdichte molton kussensloop verleng je de levensduur van je kussen. De onderzijde van deze molton is voorzien van een ademende PU-coating en de bovenzijde is gemaakt van 100% extra zware katoen. De extra zware kwaliteit katoen zorgt voor een meer dan gemiddelde vochtopname waardoor u toch comfortabel slaapt.

    Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

1 product

per pagina