Molton Kussenslopen

Molton Kussenslopen bieden extra bescherming voor uw hoofdkussen tegen de gevolgen van vochtverlies terwijl u slaapt. Door het grote vocht opnemende vermogen van onze extra hoogwaardige katoen blijven uw hoofdkussens langer mooi. De Molton kussenslopen van Slaaptrends.nl zijn aan beide zijden geruwd waardoor het extra zacht en behaaglijk aanvoelt, hetgeen ten goede komt aan een uiterst comfortabele nachtrust. Voor extra bescherming adviseren wij je het molton kussensloop als onder sloop te gebruiken en daaroverheen een normaal kussensloop of die bij jouw dekbedovertrek past.

Bestel uw molton kussensloop snel en eenvoudig online op Slaaptrends.nl

Wil je ook je kussen beschermen tegen de schadelijke gevolgen van vocht? Bestel dan snel onze molton kussenslopen online.

Tonen als Lijst Foto-tabel

1 product

per pagina
  1. Molton Kussenslopen | Molton kussenbeschermer 60 x 70 cm

    Molton kussenlopen van Slaaptrends.nl beschermen je kussen tegen het verlies van vocht gedurende de nacht. Deze molton gaat als eerste om je kussen. De extreem hoge opname capaciteit van deze molton zorgt ervoor dat het vocht, dat elk mens gedurende de nacht verliest, niet in je kussen terecht komt. Vocht in je matras kan na verloop van tijd schadelijk zijn voor je gezondheid omdat hierin schimmels kunnen ontstaan. Het gebruik van deze molton helpt je hier tegen te beschermen. Voor extra slaapcomfort bevelen we je over deze molton nog een regulier kussenloop te gebruiken te gebruiken van katoen of welke bij uw dekbedovertrek hoort.

    Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

1 product

per pagina