Waterdichte matrasbeschermers split topmatras

Waterdichte split topper hoeslakens

Bang dat uw kostbare split toppermatras beschadigd raakt door de gevolgen van vochtverlies? Met de waterdichte splittopper hoeslakens kunt u deze angst overboord gooien. Geniet van een heerlijke, onbezorgde nachtrust met de producten van Slaaptrends.nl

Waarom waterdichte matrasbeschermers voor uw topdekmatras?

Een goede bescherming voor uw splittopper matras is zeer belangrijk. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw kostbare splittopper matras aanzienlijk. Onze waterdichte splittopper hoeslakens bieden u deze bescherming. De vochtwerende split topper matrasbeschermers zorgen ervoor dat er geen vocht op uw kostbare topdek matras komt. Als u zweet tijdens uw slaap – en dat doet iedereen, bieden deze waterdichte split matrasbeschermers voor u een goede uitkomst om de gevolgen van vocht in het matras te voorkomen.

Vocht en zweet in het matras:

Wanneer vocht, door zweten of incontinentie, in uw matras terecht komt en uw matras wordt niet voldoende geventileerd, dan kunnen na verloop van tijd schimmels ontstaan in uw matras. Deze schimmels tasten uw matrs aan maar u kunt hier ook ziek van worden doordat ze uw luchtwegen ook kunnen aantasten. Voorkom daarom dat vocht en zweet in uw matras wordt opgeslagen.

Kraakt en Zweet dat niet?

Daar kunnen we kort over zijn. Nee! Bij Slaaptrends.nl gebruiken we namelijk een speciale coating die ademt en flexibel is. Hierdoor zweet u niet en uw waterdichte split topper hoeslaken zal ook niet kraken.

De Voordelen van een waterdicht splittopper hoeslaken op een rijtje:

 • Geen bacteriën, schimmels of huisstofmijt door het vocht in uw slittopper matras
 • Meer slaapcomfort
 • Zweet niet door de ademende coating
 • kraakt niet door deze zelfde flexibele waterdichte coating

Bestel Online:

Ook overtuigd van de voordelen van een waterdicht splittopper hoeslaken? Bestel ze vandaag nog snel en gemakkelijk online en uw topdek matras is vanaf morgen al voorgoed beschermd.

 1. Een molton waterdichte matrasbeschermer split topper is speciaal vervaardigd voor topper matrassen welke verstelbaar zijn. Een speciale scheiding in het midden zorgt dat u probleemloos uw bedden in hoogte kunt verstellen.

  Meer info
 2. Een molton waterdichte matrasbeschermer split topper is speciaal vervaardigd voor topper matrassen welke verstelbaar zijn. Een speciale scheiding in het midden zorgt dat u probleemloos uw bedden in hoogte kunt verstellen.

  Meer info
 3. Een molton waterdichte matrasbeschermer split topper is speciaal vervaardigd voor topper matrassen welke verstelbaar zijn. Een speciale scheiding in het midden zorgt dat u probleemloos uw bedden in hoogte kunt verstellen.

  Meer info
 4. Een molton waterdichte matrasbeschermer split topper is speciaal vervaardigd voor topper matrassen welke verstelbaar zijn. Een speciale scheiding in het midden zorgt dat u probleemloos uw bedden in hoogte kunt verstellen.

  Meer info
 5. Een molton waterdichte matrasbeschermer split topper is speciaal vervaardigd voor topper matrassen welke verstelbaar zijn. Een speciale scheiding in het midden zorgt dat u probleemloos uw bedden in hoogte kunt verstellen.

  Meer info
 6. Een molton waterdichte matrasbeschermer split topper is speciaal vervaardigd voor topper matrassen welke verstelbaar zijn. Een speciale scheiding in het midden zorgt dat u probleemloos uw bedden in hoogte kunt verstellen.

  Meer info
 7. Een molton waterdichte matrasbeschermer split topper is speciaal vervaardigd voor topper matrassen welke verstelbaar zijn. Een speciale scheiding in het midden zorgt dat u probleemloos uw bedden in hoogte kunt verstellen.

  Meer info
 8. Een molton waterdichte matrasbeschermer split topper is speciaal vervaardigd voor topper matrassen welke verstelbaar zijn. Een speciale scheiding in het midden zorgt dat u probleemloos uw bedden in hoogte kunt verstellen.

  Meer info
 9. Een molton waterdichte matrasbeschermer split topper is speciaal vervaardigd voor topper matrassen welke verstelbaar zijn. Een speciale scheiding in het midden zorgt dat u probleemloos uw bedden in hoogte kunt verstellen.

  Meer info

Back to top