Molton Matrasbeschermers

Molton matrasbeschermers van Slaaptrends.nl bieden een uitstekende bescherming voor uw matras en zorgen voor een heerlijk extra slaapcomfort. De moltons zijn geweven van een zeer hoogwaardig katoen Het doek is aan twee zijden geruwd waardoor het altijd lekker wollig blijft.

Welke kwaliteiten molton matrasbeschermers zijn er?

Slaaptrends.nl biedt u twee kwaliteiten molton matrasbeschermers. De basic versie met open hoeken voor matrassen tot 25 cm en de extra zware en krimpvrije versie met gezoomde hoeken voor matrassen tot en met 30 cm.

Molton matrasbeschermer Extra zwaar en krimpvrij:

Een extra zwaar geweven molton van 300 gr/m2 en door zijn speciale sanfor behandeling is deze matrasbeschermer nagenoeg krimpvrij. De matrasbeschermer heeft afgezoomde hoeken en is geschikt voor matrassen tot en met 30 cm. Op aanvraag zijn ze ook beschikbaar voor dikkere matrassen.

Molton matrasbeschermer met open hoek:

Deze molton matrasbeschermer is eveneens van hoogwaardige kwaliteit katoen geweven maar met een gewicht van ca 225 gr/m2 is deze iets lichter. Zijn speciale open hoek waar het matras door het hoeslaken steekt zorgt ervoor dat deze altijd een uitstekende pasvorm heeft. Het hoeslaken is geschikt voor matrassen tot en met 25 cm.

Bestel uw molton matrasbeschermer voordelig online:

Heeft u interesse in een molton matrasbeschermer van Slaaptrends.nl? U kunt ze snel en gemakkelijk online bestellen en we verzenden gewoonlijk binnen een dag.

Tonen als Lijst Foto-tabel

1 product

per pagina
  1. Molton matrasbeschermer - Extra zwaar - Krimpvrij - 140 x 200 cm

    Molton matrasbeschermers van Slaaptrends.nl zijn gemaakt van extra zware garens en door een speciale behandeling krimpvrij gemaakt. Molton matrasbeschermers beschermen je matras tegen het verlies van vocht gedurende de nacht. Deze molton gaat als eerste om je matras. De extreem hoge opname capaciteit van deze molton zorgt ervoor dat het vocht, dat elk mens gedurende de nacht verliest, niet in je matras terecht komt. Vocht in je matras kan na verloop van tijd schadelijk zijn voor je gezondheid omdat hierin schimmels kunnen ontstaan. Het gebruik van deze molton matrasbeschermers helpt je hier tegen te beschermen. Voor extra slaapcomfort bevelen we je over deze molton nog een regulier hoeslaken te gebruiken van badstof, jersey, katoen of flanel.

    Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

1 product

per pagina