Dons hoofdkussen

Heerlijk slapen op een hoofdkussen van dons is voortaan voor iedereen weggelegd. Dankzij de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding van het Cinderella Soul hoofdkussen hoeft u eigenlijk niet verder meer te kijken.

Het Cinderella Soul hoofdkussen dons.

Heerlijk slapen en genieten alsof u in een luxe resort slaapt. Het is allemaal mogelijk met de hoofdkussencollctie van Cinderella. Het hoofdkussen dons bestaat voor 85% uit aangename zachte witte ganzenveertjes en 15% uit witte ganzendons. De natuurlijke eigenschappen van dons zorgen voor een uitstekende ventilatie waarmee u elke dag opnieuw weer fris en monter zult ontwaken

Bestel eenvoudig online!

Heeft u interesse in een heerlijk donzen hoofdkussen van Cinderella? Bestel ze dan hieronder uiterst voordelig online.Wilt u echter nog meer zien? Op onze pagina hoofdkussens vind u nog meer informatie.

Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

per pagina
 1. Hoofdkussen Synthetisch Dons Cinderella Blues 65 x 55 cm

  Het Blues hoofdkussen met de unieke Ecodown synthetische vulling geeft u het comfort van dons met de praktische eigenschappen van synthetisch: anti-allergeen, wasbaar en trommeldrogen op 60C.

   

  Lees verder
 2. Hoofdkussen Dons Cinderella Soul 60 x 70 cm

  Het Cinderella Soul donzen hoofdkussen is een comfortabel kussen met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Licht in gewicht en heerlijk slapen. De donsvezels geven een aangename ondersteuning aan uw hoofd.

  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

per pagina