Cinderella New classic hoofdkussen

Het Cinderella New Classic Hoofdkussen biedt u dankzij het speciaal ontworpen stabilisatieschot een heerlijk ongestoorde nachtrust. Voortaan ziet uw kussen er s'ochtends net zo uit alsof u het voor het eerst gebruikt.

Het Cinderella New Classic Hoofdkussen is verbeterd!
Met haar speciale stabilisatieschot blijft de vulling van dit hoofdkussen perfect op zijn plaatsen houdt het kussen zijn vorm. Hierdoor biedt het altijd de ideale ondersteuning. Ieder kussen is uniek in samenstelling en middels 6 verschillende comfortklassen biedt de Cinderella New Classic serie een uitgebreid assortiment. Kies uw persoonlijke kleur en comfort van Soft naar Firm.

Wilt u ook zo snel mogelijk uw slaaphouding verbeteren en genieten van een onbezorgde nachtrust? bestel dan nu direct en gemakkelijk online de Cinderella New Classic kussens van Slaaptrends.nl

 1. Een unieke serie kussens voorzien van een stabilisatieschot. Hierdoor wordt de vulling grotendeels op zijn plek gehouden en behoudt het kussen dus zijn vorm waardoor het optimale ondersteuning biedt. Ieder kussen is uniek door zijn samenstelling en in 6 verschillende comfortklassen ingedeeld. Kies uw persoonlijke kleur en comfort van Soft naar Firm.

   

  Meer info
 2. Een unieke serie kussens voorzien van een stabilisatieschot. Hierdoor wordt de vulling grotendeels op zijn plek gehouden en behoudt het kussen dus zijn vorm waardoor het optimale ondersteuning biedt. Ieder kussen is uniek door zijn samenstelling en in 6 verschillende comfortklassen ingedeeld. Kies uw persoonlijke kleur en comfort van Soft naar Firm.

  Meer info
 3. Een unieke serie kussens voorzien van een stabilisatieschot. Hierdoor wordt de vulling grotendeels op zijn plek gehouden en behoudt het kussen dus zijn vorm waardoor het optimale ondersteuning biedt. Ieder kussen is uniek door zijn samenstelling en in 6 verschillende comfortklassen ingedeeld. Kies uw persoonlijke kleur en comfort van Soft naar Firm.

  Meer info
 4. Een unieke serie kussens voorzien van een stabilisatieschot. Hierdoor wordt de vulling grotendeels op zijn plek gehouden en behoudt het kussen dus zijn vorm waardoor het optimale ondersteuning biedt. Ieder kussen is uniek door zijn samenstelling en in 6 verschillende comfortklassen ingedeeld. Kies uw persoonlijke kleur en comfort van Soft naar Firm.

  Meer info
 5. Een unieke serie kussens voorzien van een stabilisatieschot. Hierdoor wordt de vulling grotendeels op zijn plek gehouden en behoudt het kussen dus zijn vorm waardoor het optimale ondersteuning biedt. Ieder kussen is uniek door zijn samenstelling en in 6 verschillende comfortklassen ingedeeld. Kies uw persoonlijke kleur en comfort van Soft naar Firm.

   

  Meer info
 6. Een unieke serie kussens voorzien van een stabilisatieschot. Hierdoor wordt de vulling grotendeels op zijn plek gehouden en behoudt het kussen dus zijn vorm waardoor het optimale ondersteuning biedt.?

   

  Meer info

Back to top