Hoofdkussens

Hoofdkussens

Cinderella Hoofdkussens

U wilt een nieuw hoofdkussen hebben? Uitermate comfortabel en precies uw comfort klasse? Bij Slaaptrends.nl vindt u een ruime keuze in Donzen, Wollen of Synthetische hoofdkussens

Hoofdkussens van Slaaptrends.nl - Een goede nachtrust begint hier.

Bij Slaaptrends.nl vindt u een ruime keuze in Donzen, Wollen of Synthetische hoofdkussens. Hoofdkussens van Slaaptrends.nl zijn er in verschillende comfort klassen. Van soft tot stevig. Bij slaaptrends.nl hebben we alleen de beste kwaliteit voor de beste prijs voor u geselecteerd.

Cinderella - Een uitgebreide collectie hoofdkussens voor ieder type slaper

De collectie hoofdkussens van Cinderella biedt elk type slaper een oplossing. Of u nu een buik, zij of rug slaper bent, de New Classic Hoofdkussens van Cinderella hebben altijd de perfecte oplossing. Heeft u vaak last van een stijve rug of nek? Wellicht vindt u de oplossing in de collectie Cinderella Orthoflex hoofdkussens die speciaal door een team van fysiotherapeuten is ontwikkeld.

Hoofdkussens Online Bestellen

Heeft u interesse in een hoofdkussen van Slaaptrends.nl? Kies hieronder het hoofdkussen dat het beste bij u past en bestel ze nu direct online.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Het Hoofdkussen Cinderella Orthoflex is speciaal ontwikkeld door fysiotherapeuten. In deze serie hoofdkussens worden mensen ingedeeld in zes verschillende klasses die elk hun eigen perfecte hoofdkussen hebben. Een absolute aanrader voor mensen met nek en rug klachten.

   

  Meer info
 2. Het Hoofdkussen Cinderella Orthoflex is speciaal ontwikkeld door fysiotherapeuten. In deze serie hoofdkussens worden mensen ingedeeld in zes verschillende klasses die elk hun eigen perfecte hoofdkussen hebben. Een absolute aanrader voor mensen met nek en rug klachten.

   

  Meer info
 3. Het Cinderella Classic hoofdkussen staat garant voor optimaal comfort en een goede nachtrust. Het kussen is anti-allergeen en wasbaar. Bovendien is het droogbaar in de droogtrommel.

  Meer info
 4. Het Blues hoofdkussen met de unieke Ecodown synthetische vulling geeft u het comfort van dons met de praktische eigenschappen van synthetisch: anti-allergeen, wasbaar en trommeldrogen op 60C.

   

  Meer info
 5. Het Cinderella Bioactive hoofdkussen heeft een Trevira Bioactieve synthetische vulling. Het kussen is continue anti-bacterieel, anti-huisstofmijt en anti-schimmel. Daarnaast worden onaangename geurtjes voorkomen.

  Meer info
 6. Het Cinderella Lana hoofdkussen gemaakt van zuiver Texelse scheerwol zorgt middels haar natuurlijke eigenschappen voor een optimale isolatie en een uitstekende vocht-regulatie.

  Meer info
 7. Een unieke serie kussens voorzien van een stabilisatieschot. Hierdoor wordt de vulling grotendeels op zijn plek gehouden en behoudt het kussen dus zijn vorm waardoor het optimale ondersteuning biedt.?

   

  Meer info

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Back to top