Over Slaaptrends.nl

Wie zijn wij:

Slaaptrends is van oudsher fabrikant van bedtextiel die haar goederen en diensten levert aan de winkels, groothandels en consumenten in Nederland, België en Duitsland. Vanuit ons eigen atelier werden de meeste artikelen geproduceerd en vervolgens aan onze klanten verzonden. Met de opkomst van het online winkelen kon een goede webshop natuurlijk niet uitblijven en sinds 2009 verkopen wij onze producten ook online aan de consument.

 

Onze Filosofie:

Snelle leveringen en maximale service tegen een eerlijke prijs.

Snelle leveringen:

Bij Slaaptrends proberen we je bestelling met grootst mogelijke spoed uit te leveren.je mag er van uitgaan dat de meeste bestellingen bij ons binnen 24 uur in de verzending gaan. Het kan altijd een keer voorkomen dat een product niet op voorraad is maar je wordt hierover dan tijdig geïnformeerd.

Maximale service:

Met maximale service bedoelen we ook maximaal. Onze service houdt niet op nadat jij voor je bestelling hebt betaald. We willen namelijk niet alleen snel leveren maar we willen vooral dat de geleverde goederen perfect aan je wensen voldoen. En we stoppen niet voordat we dat samen met je bereikt hebben. 

Eerlijke prijzen:

Slaaptrends werkt met een klein team van gekwalificeerde medewerkers. Hierdoor houden we onze overhead kosten laag en daar profiteer jij weer van. Bij ons is het inmiddels halszaak geworden om je die producten aan te bieden waarbij we je de beste prijs prijs/kwaliteit verhouding kunnen garanderen. Dit is ondertussen één van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf geworden. We weigeren dus rotzooi te gaan aanbieden uit prijs/concurrentie overwegingen.

Kinderarbeid:

Enkele van onze producten worden geïmporteerd uit Azië. Slaaptrends ziet er zeer scherp op toe dat onze producten niet door kinderhanden worden vervaardigd. Omdat wij al jarenlang samen werken met dezelfde leveranciers kunnen wij dan ook rustig stellen dat er geen kinderen worden ingezet om onze producten te vervaardigen. Wij slapen hierdoor in ieder geval een stuk rustiger. U ook?


Webshop Keurmerk
veilig - vertrouwd
veilig en vertouwd shoppen op Slaaptrends.nl
Al onze producten zijn volledig vrij van kinderarbeid en worden op milieu vriendelijke wijze geproduceerd.

Categorieën

Klanten Beoordeling