Betalen van uw bestelling met Ideal:

 

 

 

Betaal via uw eigen bank

 

 

U bestelt de producten en selecteerd bij de pagina met betaal mogelijkheden de optie: Betalen via uw eigen bank met iDEAL.

U krijgt nu een scherm te zien met het Ideal logo en een keuze balk. In deze keuze balk selecteert u uw bank en vervolgens klikt u op verder. U wordt nu van Slaaptrends.nl omgeleid naar de omnikassa van de Rabobank. In deze 100% veilige omgeving selecteerd u vervolgens uw eigen bank en doorloopt de stappen die u achtereenvolgens krijgt.

Belangrijk!

Leest u goed wat de bank van u vraagt en vul deze gegevens zo volledig mogelijk in.

Gebruik alleen de navigatie knoppen die in uw scherm staan: en
Wanneer u de navigiatie knoppen van uw internetbrowser gebruikt kan dit problemen opleveren bij de betaling.

Problemen bij Ideal betalingen:

Het komt voor dat u na afloop niet automatisch teruggestuurd wordt naar onze website. DIt is een fout in de software van de rabobank. Wanneer u tijdens het betalen de melding heeft gezien dat u heeft betaald dan is waarschijnlijk het bedrag van uw rekening afgeschreven.

Doet u in dit geval niets meer en sluit uw internetbrowser af!

Wanneer wij de betaling aantreffen op onze rekening zullen wij de inhoud van uw winkelwagentje alsnog ophalen en de producten omzetten in een bestelling. Dit gebeurt meestal de eerstvolgende werkdag. U ontvangt ook pas dan de bevestiging van uw bestelling en de bevestiging van betaling.

 

Hoe weet ik of mijn bestelling goed is aangekomen?

 

Als u een bestelling plaatst op onze website krijgt u hiervan een bevestiging. Van Slaaptrends.nl ontvangt u een mail met daarin exact opgegeven uw bestelling, eventuele verzendkosten en ander informatie die nodig is voor de levering van uw bestelling.

 

Ook zou u uw bestelling moeten kunnen terugvinden in mijn Slaaptrends.nl onder "mijn bestellingen"

 

Indien u geen bevestiging heeft gehad maar het geld is wel van uw rekening geschreven dan zullen wij het meestal de eerst volgende dag de bevestigingen versturen.


Nadat u de bestelling heeft afgerond kunt u de factuur downloaden. Ga hier voor naar "Mijn Slaaptrends.nl" en klik op mijn bestellingen. Selecteer de door u gedane bestelling en klik onder het kopje factuur op "PDF" Uw factuur wordt nu gedownload. U vindt hierop alle informatie die er tijdens uw bestelling is vastgelegt.

 

Nadat wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij de door u bestelde goederen naar u verzenden.


Webshop Keurmerk
veilig - vertrouwd
veilig en vertouwd shoppen op Slaaptrends.nl
Al onze producten zijn volledig vrij van kinderarbeid en worden op milieu vriendelijke wijze geproduceerd.

Categorieën

Klanten Beoordeling