Lifestyle Dekbedovertrekken van Marc O'Polo zijn een genot voor het oog en geven uw slaapkamer in een oogwenk de sfeer die bij uw lifestyle past.
Molton Hoeslakens beschermen uw matras en geven uw matras hierdoor een langere levensduur.
Cinderella Hoofdkussens zorgen voor een uitstekende nachtrust. Wordt nu ook uitgerust wakker met één van de vele soorten van Cinderella
Geniet van het heerlijke zachte gevoel van het percal satijnen hoeslaken van Carese. Het voelt als zijde maar dan voor een zeer voordelige prijs
De ultieme bescherming tegen de schadelijke gevolgen van vocht in uw matras. Carese waterdichte matrasbeschermers zijn ademend, kraken niet en ze zijn natuurlijk waterdicht.
Slaaptrends.nl is meer dan een online shop. We zijn namelijk ook fabrikant en importeur van een zeer uitgebreide collectie hoeslakens die we u voor elke matrasmaat leveren.
Fris, Vrolijk en Eigenwijs! Zo zou je het best de dekbedovertrekken Collectie van Covers & Co kunnen omschrijven. Vanaf 29,95 al bij u thuisbezorgd


Op zoek naar hip beddengoed met optimaal slaapcomfort? Dan bent u aan het juiste adres bij Slaaptrends.nl: beter in bedtextiel.

Hip beddengoed van Slaaptrends.nl
Of u nu op zoek bent naar dekbedovertrekken of naar mooie lakensets: u vindt het bij Slaaptrends.nl. Met meer dan 30 jaar ervaring produceren en importeren wij bedtextiel en stoffen voor de vervaardiging van hip beddengoed. U kunt op ons vertrouwen. Al onze producten worden op een milieuvriendelijke manier vervaardigd waarbij kinderarbeid absoluut uitgesloten is. Met ons hippe beddengoed bieden wij u kwaliteit en een optimaal slaapcomfort.

Ons assortiment
In het assortiment hip beddengoed van Slaaptrends.nl vindt u onder andere:

  • Dekbedden: donzen, wollen of synthetisch van diverse bekende merken
  • Dekbedovertrekken: katoen/satijn, flanellen en hoteldekbedovertrekken
  • Hoeslakens: verschillende kwaliteiten en vrijwel voor alle matrasmaten
  • Kussenslopen
  • Molton, waterdicht, percaline katoen en flanellen
  • Hoofdkussens: wollen, donzen of synthetisch van diverse bekende merken
  • Lakens: percaline en flanellen
  • Matrasbeschermers
  • Topdek hoeslakens

Bestel online
Neemt u eens een kijkje in ons totaalassortiment hip beddengoed. Hebt u een keuze kunnen maken? Bestel uw producten dan eenvoudig en snel online.


Webshop Keurmerk
veilig - vertrouwd
veilig en vertouwd shoppen op Slaaptrends.nl
Al onze producten zijn volledig vrij van kinderarbeid en worden op milieu vriendelijke wijze geproduceerd.

Categorieën

Klanten Beoordeling