Lifestyle Dekbedovertrekken van Marc O'Polo zijn een genot voor het oog en geven uw slaapkamer in een oogwenk de sfeer die bij uw lifestyle past.
Molton Hoeslakens beschermen uw matras en geven uw matras hierdoor een langere levensduur.
Cinderella Hoofdkussens zorgen voor een uitstekende nachtrust. Wordt nu ook uitgerust wakker met één van de vele soorten van Cinderella
Geniet van het heerlijke zachte gevoel van het percal satijnen hoeslaken van Carese. Het voelt als zijde maar dan voor een zeer voordelige prijs
De ultieme bescherming tegen de schadelijke gevolgen van vocht in uw matras. Carese waterdichte matrasbeschermers zijn ademend, kraken niet en ze zijn natuurlijk waterdicht.
Slaaptrends.nl is meer dan een online shop. We zijn namelijk ook fabrikant en importeur van een zeer uitgebreide collectie hoeslakens die we u voor elke matrasmaat leveren.
Fris, Vrolijk en Eigenwijs! Zo zou je het best de dekbedovertrekken Collectie van Covers & Co kunnen omschrijven. Vanaf 29,95 al bij u thuisbezorgdSlaaptrends.nl is een fabrikant gespecialiseerd in de levering van bed en bedding aan consumenten. Wij leveren een grote collectie textiel welke wij grotendeels in eigen huis ontwerpen en produceren. In ons assortiment vindt u onder andere exclusieve hoeslakens en dekbedovertrekken.

De hoeslakens, en eigenlijk alle producten van Slaaptrends.nl, worden zoals reeds verteld nog door ons zelf geproduceerd. Dit brengt enkele belangrijke voordelen met zich mee. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor elk mogelijke matrasmaat. Mocht u de gewenste maat niet vinden, dan is een mail via ons contacformulier vaak voldoende om uw op maat gemaakte hoeslaken te bestellen. Naast hoeslakens leveren wij een uniek concept dekbedovertekken. Deze ontwerpen wij zelf, en wij brengen deze slechts in kleine series op de markt. Hierdoor heeft u echt iets bijzonders in uw slaapkamer!

Ook voor de zakelijke markt
Slaaptrends.nl is ook actief op de zakelijke markt. U zoekt bedtextiel in grotere aantallen? Bij ons is alles mogelijk. Slaaptrends.nl levert namelijk al jaren aan de groothandel en detailhandel. Vraag via ons contactformulier een offerte aan.

Online bestellen bij Slaaptrends.nl Wij bieden u een ruim aanbod textiel in verschillende hoeslakens, lakens, dekbedovertrekken en dekbedden. Neem een kijkje in ons online assortiment. Bent u geïnteresseerd? Bestel uw producten dan direct online in onze webshop.


Webshop Keurmerk
veilig - vertrouwd
veilig en vertouwd shoppen op Slaaptrends.nl
Al onze producten zijn volledig vrij van kinderarbeid en worden op milieu vriendelijke wijze geproduceerd.

Categorieën

Klanten Beoordeling