Linnengoed voor uw Slaapkamer bestelt u natuurlijk op Slaaptrends.nl

Lifestyle Dekbedovertrekken van Marc O'Polo zijn een genot voor het oog en geven uw slaapkamer in een oogwenk de sfeer die bij uw lifestyle past.
Molton Hoeslakens beschermen uw matras en geven uw matras hierdoor een langere levensduur.
U bent op zoek naar modern Linnengoed voor uw slaapkamer? Bij Slaaptrends.nl vindt u een prachtige collectie eigentijds linnengoed voor vrijwel elke smaak. Slaaptrends.nl is uw online shop voor wie linnegoed zoekt dat net even anders is. Wij ontwerpen en produceren ons linnengoed nog zelf en brengen dit zelf op de markt. U zult bij ons dan ook geen linnengoed aantreffen dat u overal kunt kopen omdat wij u graag iets exclusiefs willen bieden en dan natuurlijk tegen uiterst voordelige prijzen.

Cinderella Hoofdkussens zorgen voor een uitstekende nachtrust. Wordt nu ook uitgerust wakker met één van de vele soorten van Cinderella
Geniet van het heerlijke zachte gevoel van het percal satijnen hoeslaken van Carese. Het voelt als zijde maar dan voor een zeer voordelige prijs
De ultieme bescherming tegen de schadelijke gevolgen van vocht in uw matras. Carese waterdichte matrasbeschermers zijn ademend, kraken niet en ze zijn natuurlijk waterdicht.
Uitgebreide Keuze
Bij Slaaptrends.nl heeft u een zeer ruime keuze in verschillende soorten linnengoed. U kunt bij ons tercht voor prachtig ontworpen dekbedovertrekken van uitstekende kwaliteit, maar ook voor dekbedden,hoeslakens, matrasbeschermers en lakens. Slaaptrends.nl biedt u altijd voordelige prijzen voor kwalitatief hoogwaardige producten.

Neemt u rustig de tijd om rond te kijken! U kunt bij ons terecht voor o.a.:

Dekbedden:
Slaaptrends.nl levert een zeer uitgebreide collectie dekbedden van het kwaliteitsmerk Cinderella. Deze dekbedden, die bij de laatste test van de consumentenbond als beste uit de test kwamen, bestaan uit verschillende soorten materialen. We onderscheiden bijvoorbeeld, Wollen dekbedden, Donzen dekbedden of Anti Allergische dekbedden. Daarnaast vindt u nog zomerdekbedden, hoofdkussen en vele andere dekbedden en kussens die u een uiterts comfortabele nachtrust bezorgen.

Hoeslakens
Van oorsprong was Slaaptrends.nl fabrikant van hoeslakens. Met onze ruim 30 jaar ervaring hebben we een grote kennis opgebouwd als het gaat om de productie van hoeslakens. U kunt bij ons dan ook vrijwel voor elke matrasmaat terecht.

Matrasbeschermers
Het beschermen van uw matras in zeer belangrijk. Niet alleen voor de levensduur van uw matras maar zeker ook om te zorgen dat u een goede ventilatie geniet. Slaaptrends.nl levert een verscheidenheid aan producten die uw matras beter beschermen en helpen ventileren

Slaaptrends.nl is meer dan een online shop. We zijn namelijk ook fabrikant en importeur van een zeer uitgebreide collectie hoeslakens die we u voor elke matrasmaat leveren.
Fris, Vrolijk en Eigenwijs! Zo zou je het best de dekbedovertrekken Collectie van Covers & Co kunnen omschrijven. Vanaf 29,95 al bij u thuisbezorgd

Overtuig u zelf van onze Collectie linnengoed en kijk in alle rust rond op onze site. Heeft u iets gevonden dan kunt u het op onze website snel en eenvoudig online bestellen.

Slaaptrends.nl is uw specialist voor o.a. Dekbedden, Dekbedovertrekken, hoeslakens, Matrasbeschermers, Lakens, Kussenslopen en overig Linnengoed


Webshop Keurmerk
veilig - vertrouwd
veilig en vertouwd shoppen op Slaaptrends.nl
Al onze producten zijn volledig vrij van kinderarbeid en worden op milieu vriendelijke wijze geproduceerd.

Categorieën

Klanten Beoordeling