Online Bedlakens bestellen op Slaaptrends.nl

Lifestyle Dekbedovertrekken van Marc O'Polo zijn een genot voor het oog en geven uw slaapkamer in een oogwenk de sfeer die bij uw lifestyle past.
Molton Hoeslakens beschermen uw matras en geven uw matras hierdoor een langere levensduur.
Bent u op zoek naar mooie bedlakens?
Bij Slaaptrends.nl hebben we bedlakens van verschillende stoffen, met verscheidene prints en in diverse maten. U kunt bij Slaaptrends.nl terecht voor de meest uiteenlopende soorten bedlakens. Van prachtige dekbedovertrekken tot functionele matrasbeschermers. Het zit allemaal in onze collectie!

Cinderella Hoofdkussens zorgen voor een uitstekende nachtrust. Wordt nu ook uitgerust wakker met één van de vele soorten van Cinderella
Geniet van het heerlijke zachte gevoel van het percal satijnen hoeslaken van Carese. Het voelt als zijde maar dan voor een zeer voordelige prijs
De ultieme bescherming tegen de schadelijke gevolgen van vocht in uw matras. Carese waterdichte matrasbeschermers zijn ademend, kraken niet en ze zijn natuurlijk waterdicht.
Bedlakens
Bedlakens bieden een extra bescherming voor het matras. Daarnaast slapen ze ook comfortabel en heerlijk zacht. Eén van de vele soorten bedlakens die Slaaptrends.nl heeft zijn van badstof. Deze stof is opgebouwd uit 80% katoen en 20% polyester, en is heerlijk zacht. Het elastiek rondom het hoeslaken en de polyester die het laken iets rekbaarheid geeft, maakt dat het laken altijd strak ligt. Ze zijn het hele jaar door te gebruiken, nemen veel vocht op, en zijn heerlijk zacht en comfortabel.

Alle soorten bedlakens
Slaaptrends.nl heeft een groot assortiment producten. Denk hierbij aan:

♦Badstof
♦Jersey
♦Katoenen
♦Flanel
♦Molton
♦Molton Stretch
♦TopDek bedlakens
♦waterdichte bedlakens
♦matrasbeschermers
♦Katoenen lakens

Slaaptrends.nl is meer dan een online shop. We zijn namelijk ook fabrikant en importeur van een zeer uitgebreide collectie hoeslakens die we u voor elke matrasmaat leveren.
Fris, Vrolijk en Eigenwijs! Zo zou je het best de dekbedovertrekken Collectie van Covers & Co kunnen omschrijven. Vanaf 29,95 al bij u thuisbezorgd

Bestel direct gemakkelijk online:
Bent u geïnteresseerd in de bedlakens van Slaaptrends? Kijkt u rustig rond op onze site. Bestellen gaat in slechts enkele simpele stappen.


Webshop Keurmerk
veilig - vertrouwd
veilig en vertouwd shoppen op Slaaptrends.nl
Al onze producten zijn volledig vrij van kinderarbeid en worden op milieu vriendelijke wijze geproduceerd.

Categorieën

Klanten Beoordeling