Bedlinnen voor elke Matrasmaat

Lifestyle Dekbedovertrekken van Marc O'Polo zijn een genot voor het oog en geven uw slaapkamer in een oogwenk de sfeer die bij uw lifestyle past.
Molton Hoeslakens beschermen uw matras en geven uw matras hierdoor een langere levensduur.

Bedlinnen voor elke Matrasmaat
Slaaptrends.nl is uw online webwinkel voor een ruime collectie luxe bedlinnen voor consumenten. Slaaptrends.nl levert een compleet programma bedlinnen waarvan het meeste nog in eigen huis ontworpen en geproduceerd wordt. Hierdoor zijn we in staat voor vrijwel elke matrasmaat het bijpassende bedlinnen te leveren.

Cinderella Hoofdkussens zorgen voor een uitstekende nachtrust. Wordt nu ook uitgerust wakker met één van de vele soorten van Cinderella
Geniet van het heerlijke zachte gevoel van het percal satijnen hoeslaken van Carese. Het voelt als zijde maar dan voor een zeer voordelige prijs
De ultieme bescherming tegen de schadelijke gevolgen van vocht in uw matras. Carese waterdichte matrasbeschermers zijn ademend, kraken niet en ze zijn natuurlijk waterdicht.

Uitgebreide Keuze
Slaaptrends.nl biedt u een ruime keuze aan kwaliteits bedlinnen tegen de beste prijs. U kunt bij ons tercht voor o.a. Dekbedovertreken, Hoeslakens, Dekbedden en Matrasbeschermers.

Slaaptrends.nl biedt u de volgende kwaliteiten bedlinnen aan:

Bedlinnen van Katoen of Satijn
Flanellen bedlinnen

Dekbedden
Wollen Dekbedden
Donzen Dekbedden
Synthetisch Donzen Dekbedden
Anti Allergie Dekbedden
Hoofdkussens

Hoeslakens
Jersey Hoeslakens
Badstof Hoeslakens
Molton Hoeslakens
Percaline Katoenen Hoeslakens
Satijnen Hoeslakens

Matrasbeschermers
Molton Matrasbeschermers
Waterdichte Matrasbeschermers

Lakens
Flanellen Lakens
Katoenen Lakens
Kussenslopen


Slaaptrends.nl is meer dan een online shop. We zijn namelijk ook fabrikant en importeur van een zeer uitgebreide collectie hoeslakens die we u voor elke matrasmaat leveren.
Fris, Vrolijk en Eigenwijs! Zo zou je het best de dekbedovertrekken Collectie van Covers & Co kunnen omschrijven. Vanaf 29,95 al bij u thuisbezorgd

Overtuig u zelf van onze Collectie bedlinnen en kijk in alle rust rond op onze site. Heeft u iets gevonden dan kunt u het op onze website snel en eenvoudig online bestellen.

Slaaptrends.nl is uw specialist voor o.a. Dekbedden, Dekbedovertrekken, hoeslakens, Matrasbeschermers, Lakens , Kussenslopen. en Bedlinnen


Webshop Keurmerk
veilig - vertrouwd
veilig en vertouwd shoppen op Slaaptrends.nl
Al onze producten zijn volledig vrij van kinderarbeid en worden op milieu vriendelijke wijze geproduceerd.

Categorieën

Klanten Beoordeling