Lifestyle Dekbedovertrekken van Marc O'Polo zijn een genot voor het oog en geven uw slaapkamer in een oogwenk de sfeer die bij uw lifestyle past.
Molton Hoeslakens beschermen uw matras en geven uw matras hierdoor een langere levensduur.

 

Slaaptrends.nl - Beter in Bedtextiel

Slaaptrends.nl is een online webwinkel gespecialiseerd in de levering van bedtextiel aan consumenten. Slaaptrends.nl levert een grote collectie bedtextiel welke grotendeels nog in eigen huis ontworpen en geproduceerd worden.

Hoeslakens
De hoeslakens en eigenlijk alle bedtextiel van Slaaptrends.nl worden nog door ons zelf geproduceerd. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor elk mogelijke matrasmaat. Mocht u de gewenste maat niet vinden dan is een mail via ons contactformulier vaak al voldoende om uw op maat gemaakte bedtextiel te bestellen.Cinderella Hoofdkussens zorgen voor een uitstekende nachtrust. Wordt nu ook uitgerust wakker met één van de vele soorten van Cinderella
Geniet van het heerlijke zachte gevoel van het percal satijnen hoeslaken van Carese. Het voelt als zijde maar dan voor een zeer voordelige prijs
De ultieme bescherming tegen de schadelijke gevolgen van vocht in uw matras. Carese waterdichte matrasbeschermers zijn ademend, kraken niet en ze zijn natuurlijk waterdicht.

Dekbedovertrekken

Slaaptrends.nl levert een uniek concept dekbedovertrekken. We ontwerpen dit bedtextiel zelf en we brengen ze slechts in kleine series op de markt. Hierdoor heeft u echt iets bijzonders in uw slaapkamer. U zult dit als het ware niet op "elke hoek van de straat" aantreffen. Uiteraard maken we deze dekbedovertrekken alleen van de beste kwaliteit katoen. Uniek bedtextiel dus.

Ook voor de zakelijke markt!
U zoekt bedtextiel in wat grotere aantallen. Slaaptrends.nl levert al jaren aan de groothandel en detailhandel. Vraag via ons contact formulier een offerte aan. Ga naar het Contact Formulier.

Uitgebreid aanbod Bedtextiel
We bieden u een ruim aanbod bedtextiel in vele verschillende soorten hoeslakens, lakens, dekbedovertrekken en dekbedden. Navigeert u eenvoudig via onze menubalk naar het product dat u wenst. Al onze producten zijn voorzien van een uitgebreide beschrijving.

Bedtextiel - Voordelig en snel geleverd
Slaaptrends.nl hanteert een zeer voordelig prijsniveau voor haar bedtextiel maar u krijgt daar wel top kwaliteit voor. Dit is onze grote kracht en we kunnen u eigenlijk alleen overtuigen door u te verwijzen naar de recensies die u links op onze pagina vind. Hier heeft u een eerlijk overzicht van klanten die eerder bij ons bedtextiel kochten en nu genieten van een tevreden nachtrust. Eenmaal een bestelling geplaatst dan kunt u deze tussen 2 en 4 dagen thuis verwachten. (meestal sneller maar we houden altijd een slag om de arm)Slaaptrends.nl is meer dan een online shop. We zijn namelijk ook fabrikant en importeur van een zeer uitgebreide collectie hoeslakens die we u voor elke matrasmaat leveren.
Fris, Vrolijk en Eigenwijs! Zo zou je het best de dekbedovertrekken Collectie van Covers & Co kunnen omschrijven. Vanaf 29,95 al bij u thuisbezorgd


Duurzaam Ondernemen - Met het oog op de toekomst

Slaaptrends.nl hecht grote waarde aan de duurzaamheid van haar producten. Wij zien er zeer strak op toe dat al onze producten met de grootst mogelijke zorg worden geproduceerd waarbij vooral gelet wordt op mens en milieu. Dit bereiken we door veel bezoeken te brengen aan onze leveranciers en aldaar de omstandigheden te inspecteren. Maar ook hier "thuis" is er genoeg te doen. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat u onze verzenddozen weer kunt gebruiken zodat we het milieu daar weer minder mee belasten. Alle kleine beetjes helpen.

Slaaptrends.nl is uw bedtextiel specialist voor o.a. Dekbedden, Dekbedovertrekken, hoeslakens, Matrasbeschermers, lakens , kussenslopen. en bedtextiel
Webshop Keurmerk
veilig - vertrouwd
veilig en vertouwd shoppen op Slaaptrends.nl
Al onze producten zijn volledig vrij van kinderarbeid en worden op milieu vriendelijke wijze geproduceerd.

Categorieën

Klanten Beoordeling