Online betalen met PayPal: makkelijk, veilig en snel.

 

Hoe werkt het?

Met Paypal kunt u uw eigen bankrekening koppelen aan uw paypal account. Dit is een 100% veilige manier. Wanneer u een aankoop doet op het internet hoeft u met paypal alleen nog uw E-mail adres en uw wachtwoord in te voeren en uw bestelling is betaald.

Paypal zal dit later van uw account afboeken. Indien uw paypal saldo op nul staat zal paypal dit van uw gekoppelde bankrekening afschrijven.

 

Kan ik ook betalen met een Creditcard?

Ja, Paypal biedt sinds kort de mogelijkheid om als gast van Paypal een creditcard betaling te doen. U hoeft hiervoor geen apart PayPal account aan te maken. Om met een creditcard te betalen kunt u bij het betalen klikken op de logo's van Paypal, Visa en Mastercard.

 

Meer voordelen van een PayPal rekening:

ebay

Lekker snuffelen, spulletjes kopen in uw favoriete winkel, zeldzame objecten verzamelen en naar hartenlust van alles online verkopen. Zodra er betaald moet worden, nemen wij het van u over zodat u niet na hoeft te denken over uw gegevens en of deze wel beschermd blijven. Zo blijft betalen altijd leuk.

Verkaufen mit PayPal

kopen met PayPal - een paar klikken en klaar!

Of het nu op Marktplaats of eBay of elders op internet is, u hoeft uw creditcard niet bij de hand te houden om te betalen. Uw bankrekening of creditcardnummer is immers al veilig opgeslagen in uw PayPal-rekening dus het is niet nodig eindeloos uw gegevens in te voeren. Met PayPal heeft u alleen uw e-mailadres en wachtwoord nodig en kunt u binnen een paar klikken veilig online betalen.

Geld an Freunde senden

Verkopen met PayPal - uw kopers betalen sneller.

PayPal is niet alleen bedoeld voor webwinkels. Ook als u particulier verkoopt op bijvoorbeeld Marktplaats, 2dehands.nl of eBay, geldt dat u met enkele klikken PayPal accepteert. De betalingen komen snel bij u binnen en over elke betaling wordt u per e-mail geïnformeerd. Geen gezoek meer in bankafschriften. Zo makkelijk is het om online te verkopen met PayPal!

slotje

Per E-Mail Geld overmaken

Wilt u geld inzamelen voor een cadeau of wilt u de rekening in het restaurant delen? Met PayPal maakt u zonder problemen geld over naar anderen en kunt u al net zo makkelijk betalingen ontvangen. Lees meer

Online betalen: maar dan wel veilig!

Met PayPal is betalen online veilig en beschermd. Kijk wat wij doen om uw gegevens en transacties te beschermen en wat u zelf kunt doen om uw gegevens te beschermen. Klik hier om meer te lezen over Veiligheid.

 

Nog geen rekening? Open deze dan direct.


Webshop Keurmerk
veilig - vertrouwd
veilig en vertouwd shoppen op Slaaptrends.nl
Al onze producten zijn volledig vrij van kinderarbeid en worden op milieu vriendelijke wijze geproduceerd.

Categorieën

Klanten Beoordeling