Klarna

 

Belangrijke voorwaarden voor een bestelling via Klarna!

1. Het afleveradres, woonadres en factuuradres moeten één en dezelfde zijn en in Nederland liggen.Indien dit niet het geval is zal uw aankoop door Klarna geweigerd worden. Kies in dit geval voor een van de andere betaal opties.

 

2. Het totaalbedrag van de bestelling mag niet boven 250,- euro liggen.

 

3. U gaat met het kiezen van deze betaal optie een verplichting aan met het van oorsprong Zweedse bedrijf Klarna AB. Klarna handelt voor Slaaptrends.nl de betalingen van haar facturen af. Slaaptrends.nl garandeert dat Klarna een betrouwbare partner is en dat uw gegevens veilig worden opgeslagen. Als u uw bestelling betaalt met Klarna dan heeft Slaaptrends.nl de verplichting aan u de bestelde goederen te leveren en u heeft jegens Klarna de verplichting deze goederen te betalen.

Financiering vanaf € 6,95 per maand..Klarna Account:


De betaalmethode! waarbij u zelf bepaalt hoeveel u per maand betaalt! Maar Klarna Account is veel meer dan dat. Zo krijgt u eerst de aankopen thuis gestuurd en hoeft u daarna pas te betalen. Bovendien worden al uw aankopen gecombineerd op één overzichtelijke factuur. Dit geldt natuurlijk voor alle webwinkels waar u winkelt met uw Klarna Account. U krijgt dus slechts één factuur, ongeacht het aantal aankopen.

  • U krijgt altijd de aankopen voordat u betaalt
  • U betaalt ten minste € 6,95 per maand of 1/24 deel van het totale bedrag
  • U hoeft geen bankrekening- of creditcardnummer in te vullen
  • Al uw aankopen worden verzameld op één maandelijks overzicht
  • U betaalt alleen een maandelijkse kostenvergoeding ('Administratiekosten') van € 1,95 wanneer u krediet hebt openstaan bij Klarna Account.
  • U kunt de (gehele) schuld op elk moment aflossen zonder extra kosten

De effectieve rente op jaarbasis bedraagt 15,00 %. De jaarlijkse kosten (inclusief Administratiekosten) vallen hoger uit. Raadpleeg de kredietprospectus van Klarna voor een volledig overzicht van het product.

 

Het saldo is verschuldigd vanaf de ontvangst van de factuur. Klarna AB maakt een evaluatie op basis van de door de consument verstrekte informatie en, indien gerechtvaardigd, wordt deze informatie met andere bedrijven en kredietagentschappen uitgewisseld. Als de kredietwaardigheid van de consument niet gegarandeerd kan worden, heeft Klarna AB het recht de betaling door de klant via Klarna Account te weigeren, en zal verwezen worden naar alternatieve betaalmogelijkheden.

Uw persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wpb) en zullen niet voor marketingdoeleinden aan derden verstrekt worden. De algemene voorwaarden van Klarna Account en ons Privacy Statement vindt u op de website van Klarna.

De algemene voorwaarden van Klarna vindt u hier
Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet vindt u hier
Webshop Keurmerk
veilig - vertrouwd
veilig en vertouwd shoppen op Slaaptrends.nl
Al onze producten zijn volledig vrij van kinderarbeid en worden op milieu vriendelijke wijze geproduceerd.

Categorieën

Klanten Beoordeling