Achteraf Betalen van uw bestelling met Klarna Factuur:

 

 

 

Betaal achteraf op factuur

 

 

In een fysieke winkel kun je een product altijd bekijken en aanraken voordat je het afrekent. Dit vinden wij een goede zaak. Hierdoor weet je namelijk altijd zeker dat je betaalt voor iets dat je echt wilt hebben. Klarna Factuur werkt op precies dezelfde manier; je ontvangt eerst het product thuis en betaalt pas daarna. Bovendien hebben wij de e-commerce nog eenvoudiger gemaakt, omdat je bij Klarna alleen je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum nodig hebt om te kunnen winkelen.

 

Voordelen van kopen via Klarna Factuur

Indien u kiest voor het betalen via Klarna Factuur geniet u de volgende voordelen.

  • U ontvangt eerst de goederen, U heeft daarna 14 dagen de tijd om te betalen.
  • U hoeft geen creditcard gegevens of bankgegevens via internet vrij te geven.
  • Financiering mogelijk.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u kiest voor de factuurservice van Klarna ontvangt u bij uw bestelling uw factuur. Op deze factuur staan alle gegevens vermeld die u nodig heeft voor de betaling aan Klarna.

U krijgt van Slaaptrends.nl na afloop van uw bestelling een melding dat uw bestelling is betaald.

Dit betekent echter alleen dat u aan de voorwaarden heeft voldaan om uw bestelling van Slaaptrends.nl in ontvangst te kunnen nemen. Dit betekent niet dat uw bestelling al is betaald. U heeft nu een directe verplichting met Klarna waaraan u de factuur dient te voldoen

 

Belangrijke voorwaarden voor een bestelling via Klarna!

1. Het afleveradres, woonadres en factuuradres moeten één en dezelfde zijn en in Nederland liggen.Indien dit niet het geval is zal uw aankoop door Klarna geweigerd worden. Kies in dit geval voor een van de andere betaal opties.

2. Het totaalbedrag van de bestelling mag niet boven 250,- euro liggen.

3. U gaat met het kiezen van deze betaal optie een verplichting aan met het van oorsprong Zweedse bedrijf Klarna AB. Klarna handelt voor Slaaptrends.nl de betalingen van haar facturen af. Slaaptrends.nl garandeert dat Klarna een betrouwbare partner is en dat uw gegevens veilig worden opgeslagen. Als u uw bestelling betaalt met Klarna dan heeft Slaaptrends.nl de verplichting aan u de bestelde goederen te leveren en u heeft jegens Klarna de verplichting deze goederen te betalen.


Webshop Keurmerk
veilig - vertrouwd
veilig en vertouwd shoppen op Slaaptrends.nl
Al onze producten zijn volledig vrij van kinderarbeid en worden op milieu vriendelijke wijze geproduceerd.

Categorieën

Klanten Beoordeling