Vooraf betalen van uw bestelling:

 

 Bij Slaaptrends kunt u op verschillende manieren vooraf uw bestelling betalen. U heeft op de betaalpagina de volgende mogelijkheden:

Vooruit betalen door middel van een bankoverschrijving:

Wanneer je deze optie selecteert krijgt je een overzicht van je bestelling, welke je nog moet bevestigen. Op het moment dat je deze bevestigd zal er automatisch een email naar je worden verzonden met daarin de gegevens voor de betaling. Je kunt dan binnen je eigen vertrouwde internetbankieren het order bedrag aan ons overmaken. Zodra het door ons ontvangen is gaan wij je bestelling inpakken en verzenden.

 

Vooruit betalen met iDeal of Creditcard:

Dit is de snelste en meest eenvoudigste manier van betalen. Zodra je deze optie aanklikt wordt je doorgeleid naar de beveiligde omgeving van onze bank waarna je snel het order bedrag aan ons overboekt. Dit werkt ook met de mobiel bankieren apps van de diverse banken. Wanneer je de betaling hebt afgerond kom je weer terug op onze website en dan heb je de bevestiging inmiddels ook ontvangen in je mailbox. (kijk ook in je spam wanneer je geen bevestiging hebt gehad.

Vooruit betalen met Paypal:

Paypal is het snelst groeiende betaalplatform dat door vele webwinkels als betaal mogelijkheid word aangeboden. Wanneer je eenmaal een paypal account hebt aangemaakt kun je online snel en gemakkelijk betalen met je email adres. Daarnaast geniet je met paypal ook nog eens van kopersbescherming en gratis retouren.

Wanneer krijg ik mijn Bestelling?

Zodra u het bedrag heeft overgemaakt en het op onze rekening staat ontvangt u van Slaaptrends.nl een E-mail met daarin de bevestiging dat u uw bestelling heeft betaald. Vanaf dit moment gaat uw bestelling in ons verwerkingsproces en zullen wij uw bestelling gaan verpakken en leveren.

U wordt tijdens dit proces voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang.


Webshop Keurmerk
veilig - vertrouwd
veilig en vertouwd shoppen op Slaaptrends.nl
Al onze producten zijn volledig vrij van kinderarbeid en worden op milieu vriendelijke wijze geproduceerd.

Categorieën

Klanten Beoordeling