Slaaptrends.nl ziet er op toe dat er geen gebruik wordt gemaakt van kinderen voor het vervaardigen van haar producten.

Geen Kinderarbeid

Slaaptrends.nl werkt uitsluitend samen met geselecteerde leveranciers. Wij zien, onder meer door het regelmatig bezoeken van onze leveranciers, er op toe dat onze producten vrij zijn van kinderarbeid en onder goede omstandigheden worden geproduceerd.

Hiernaast letten wij bij het selecteren van onze leveranciers ook nog op andere criteria zoals: opleidingen voor het personeel, persoonlijke ontwikkeling en huisvesting.

Wat doen we voor het Milieu?

Omdat we onze producten natuurlijk wel moeten verpakken en ook nog in goede staat bij u moeten bezorgen, moeten we wel gebruik maken van verpakkingsmaterialen. Bij Slaaptrends.nl Gebruiken we echter alleen verpakkingsmaterialen die zijn gerecycled. Voor het karton dat we gebruiken wordt dus geen boom extra gekapt.

We werken echter ook mee aan het verminderen van de afvalberg. Zo kunt u het doosje waarin u uw producten ontvangt gebruiken als een opberg doos voor uw hoeslakens en dekbedovertrekken. Het enige dat u nog hoeft te doen is te leren hoe u in uw eentje een hoeslaken kunt opvouwen.

Bekijk hiervoor de instructiefilm.


okotex 100

 

ökotex 100 standaard

Al onze producten worden gefabriceerd onder het öko-Tex Standaard, wat de garantie geeft dat het product vrij is van stoffen met een gezondheidsrisico, zoals pesticiden, zware metalen en schadelijke kleurstoffen.

De International öko-Tex Association, bestaande uit 14 onderzoeks- en testinstituten op het gebied van textiel in Europa en Japan, is degene die de certificering en het keurmerk toekent.


Webshop Keurmerk
veilig - vertrouwd
veilig en vertouwd shoppen op Slaaptrends.nl
Al onze producten zijn volledig vrij van kinderarbeid en worden op milieu vriendelijke wijze geproduceerd.

Categorieën

Klanten Beoordeling