Topdek Hoeslakens – Hoe zit het nu precies?

 

Een Topdek Matras is een extra matras op uw boxspring bed. Deze zijn veelal 7 tot 8 cm dik en zorgen voor extra slaapcomfort. U dient uw hoeslakens hierop aan te passen.

Geen Hogere Prijzen!

Er worden vaak hoge prijzen gevraagd voor bedtextiel voor Topdek Matrassen. Dit is echter helemaal niet nodig omdat een TopDek Hoeslaken in principe niet meer is dan een gewoon hoeslaken met een kleinere hoek.

Bij Slaaptrends.nl rekenen wij dus geen extra kosten voor het vervaardigen van hoeslakens voor Topdek Matrassen en dus betaald u voor een Topdek Hoeslaken dezelfde prijs als een normaal hoeslaken,

U heeft een boxspring bed met Topdek Matras. Wat bevelen wij aan?

Molton:

Om uw Topdek Matras langer mooi te houden raden wij u aan om als eerste om het Topdek Matras te beschermen met een Molton Topdek Hoeslaken. Carese Molton Topdek Hoeslakens zijn vervaardigd uit extra zware 100% katoenen garens die zorgen voor een maximale vochtopname en uitstekende ventilering. Doordat deze molton is gesanforiseerd is deze ook nog eens krimpvrij.

Hoek:

Een Carese Molton Topdek Hoeslaken heeft een hoek van ca 17 centimeter. Dit houdt in dat eenmaal om uw Topdek Matras het hoeslaken op alle zijden ca 10 centimeter onder het matras komt. Dit is genoeg om te voorkomen dat het hoeslaken in het midden terug krult.

Jersey, Badstof of Katoen?

Over de molton trekt u een standaard hoeslaken van Badstof stretch, Jersey Stretch of Katoen, Percaline Katoen of Satijn. U kunt gewoon een hoeslaken nemen met een standaard hoekhoogte van 30 cm. Dit hoeslaken komt aan de onderzijde nog ca 10 cm verder dan het molton Topdek Hoeslaken.

Deze combinatie van deze 2 hoeslakens zorgt dat het Topdek Matras perfect ligt (niet opkrult), de hoeslakens strak om uw Topdek Matras zitten en dat uw topdek matras perfect beschermd is.


Webshop Keurmerk
veilig - vertrouwd
veilig en vertouwd shoppen op Slaaptrends.nl
Al onze producten zijn volledig vrij van kinderarbeid en worden op milieu vriendelijke wijze geproduceerd.

Categorieën

Klanten Beoordeling