Gratis Retourneren


Bestelling retourneren binnen bedenktijd.

Bent u niet geheel tevreden over uw aankoop, dan kunt u deze producten retourneren binnen de bedenktijd van 30 dagen. Het is wel van belang dat de goederen compleet, ongebruikt en niet beschadigd zijn en indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking zit. Producten die beschadigd, gebruikt of verontreinigd zijn, komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Indien de goederen door u niet of in beschadigde toestand worden teruggezonden, dan dient u de hierdoor ontstane schade te vergoeden.

Bovenstaande betekent niet dat u de verpakking niet mag openen om vast te stellen of het door u bestelde product ook inderdaad is geleverd en of het product past. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u proberen het product zo goed als het gaat terug te brengen in de originele staat.

Indien u na het openen van uw product, dit product wast of opneemt in het normale gebruik, komt deze niet meer voor retour in aanmerking.

Gewassen goederen worden zonder opgave van reden nooit retour genomen worden. 

Hoe retourneer ik mijn product?

 

U wilt uw product(en) retourneren:

Indien u besluit tot het retourneren van uw product, dient u dit vooraf bij ons aan te melden via een E-mail. U bent overigens niet verplicht een reden op te geven maar het helpt ons om onze dienstverlening naar u toe te verbeteren. Ook als u het product ergens anders voordeliger heeft gevonden, vernemen wij dit graag. We zullen dan samen met u naar een passende oplossing zoeken.

 Retouren kunnen uitsluitend per e-mail aangemeld worden via retouren@slaaptrends.nl 

 

Wanneer wij uw retour geaccepteerd hebben, ontvangt u van ons als antwoord op uw retouraanvraag een bevestigingsmail met daarin vermeld hoe u het product dient te retourneren.

 

Wie betaalt de kosten voor het Retourneren?

 

Slaaptrends.nl biedt gratis retourneren aan dus is Slaaptrends.nl verantwoordelijk voor de kosten van het retour sturen van het pakket. 

Het pakket is retour gestuurd. En nu?

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Bovenstaande zijn wij wettelijk gezien verplicht aan u te melden. Het betekent dat u wettelijk gezien, bij het geval van het aanmelden van een retour, binnen 30 dagen uw aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten terugbetaald krijgt, gerekend vanaf de dag van uw aanmelding.

Gebruikelijk is dat bij binnenkomst van uw retourpakket de aanvraag dezelfde week nog wordt behandeld en terug betaald.


Webshop Keurmerk
veilig - vertrouwd
veilig en vertouwd shoppen op Slaaptrends.nl
Al onze producten zijn volledig vrij van kinderarbeid en worden op milieu vriendelijke wijze geproduceerd.

Categorieën

Klanten Beoordeling