Split Topper Hoeslaken 180 x 220 cm

U zoekt voor uw in delen verstelbare topper matras een split topper hoeslaken 180 x 220 cm? Slaaptrends.nl is al producent van hoeslakens in staat om voor u een passende oplossing te bieden voor uw topper matras in vrijwel elke maat. U vindt bij ons hoeslakens voor uw split topper matras 180 x 220 cm in verschillende kwaliteiten.

split topper Hoeslakens 180 x 220 cm:

Een split topper hoeslaken is noodzakelijk om uw matras te beschermen en een langere levensduur te geven. Voor een optimale bescherming is het raadzaam gebruik te maken van een combinatie van 2 soorten split topper hoeslakens.

1. basisbescherming van uw matras: Het Molton split topper hoeslaken 180 x 220 cm.

Om uw matras te beschermen tegen vuil en vocht maakt u het best gebruik van een molton split topper hoeslaken. Molton split topper hoeslakens hebben een groot vochtopnemend vermogen waardoor de levensduur van uw matras aanzienlijk wordt verlengd Slaaptrends.nl biedt u een molton split topper hoeslaken 180 x 220 cm speciaal voor split topmatrassen.

Heeft u last van extra veel vochtverlies dan is het misschien raadzaam een molton waterdicht split topper hoeslaken te gebruiken. De waterdichte split topper hoeslakens van Slaaptrends.nl zijn voorzien van PU coating die waterdicht is maar wel ademt zodat u niet zweet. Deze speciale coating kraakt overigens niet wat u slaapcomfort weer ten goede komt.

2. Extra slaapcomfort en eenheid in uw slaapkamer

Om het comfort van uw nachtrust te vergroten gebruikt u over deze split topper molton het liefst nog een split topper hoeslaken van bijvoorbeeld jersey of katoen. Hierbij is het belangrijk dat ze niet een te kleine hoekhoogte hebben. Bij een te strak gesneden topdek hoeslaken komt er namelijk spanning op de hoeken en die kunnen dan omhoog gaan staan. Bij Slaaptrends.nl hebben verschillende kleuren en soorten voor een split topper matras van 180 x 220 cm. U kunt vaak de kleuren van het hoeslaken aanpassen aan uw dekbedovertrek waarmee u een eenheid creëert in uw slaapkamer.

Door deze combinatie vansplit topper hoeslakens ontstaan er als bijkomend voordeel luchtlaagjes tussen uw hoeslakens die ten goede komen aan de isolatie en ventilatie van uw matras.

Verschillende soorten split topper hoeslakens in de maat 180 x 220 cm

Bij Slaaptrends.nl hebben we verschillende soorten topdek hoeslakens in de maat 180 x 220 cm. Zo kunt u bij ons terecht voor molton split topper hoeslaken 180 x 220 cm, maar ook voor bijvoorbeeld een jersey split topper hoeslaken in deze maat. Klikt u in het hoofdmenu op "topdek hoeslakens" voor nog meer mogelijkheden.

Hoe te bestellen:

Selecteert u links naast deze tekst eerst de gewenste kwaliteit door deze aan te vinken. Vervolgens klikt u op het product van uw keuze en dan kunt u deze in het winkelwagentje plaatsen. U kunt daarna met een paar eenvoudige stappen het uw bestelling plaatsen.

Meer
Bij slaaptrends.nl bestelt u al vanaf 25 euro verzendvrij en kunt u uw product(en) gratis retourneren

Split Topper Hoeslaken 180 x 220  Er zijn 7 producten

Toont 1 - 7 van de 7 items
Toont 1 - 7 van de 7 items