Waterdichte hoeslakens topdek matras

Bang dat uw kostbare topdek matras beschadigd raakt? Met de waterdichte hoeslakens speciaal voor uw topdek matras van Slaaptrends kunt u deze angst overboord gooien. Geniet van een heerlijke, onbezorgde nachtrust met de producten van Slaaptrends.


Waarom waterdichte matrasbeschermers voor uw topdek matras?

Een goede bescherming voor uw topdek matras is zeer belangrijk. Zo blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Onze waterdichte matrasbeschermers bieden u deze bescherming. De vochtwerende matrasbeschermers zorgen ervoor dat er geen vocht op uw kostbare topdek matras komt. Als u zweet tijdens uw slaap – en dat doet iedereen, bieden deze waterdichte matrasbeschermers voor u een goede uitkomst om de gevolgen van vocht in het matras te voorkomen.


Vocht en zweet in het matras:

Wanneer vocht, door zweten of incontinentie, in uw matras terecht komt en uw matras wordt niet voldoende geventileerd, dan kunnen na verloop van tijd schimmels ontstaan in uw matras. Deze schimmels tasten uw matras aan maar u kunt hier ook ziek van worden doordat ze uw luchtwegen ook kunnen aantasten. Voorkom daarom dat vocht en zweet in uw matras wordt opgeslagen.

Kraakt en Zweet dat niet?

Daar kunnen we kort over zijn. Nee! Bij Slaaptrends.nl gebruiken we namelijk een speciale coating die ademt en flexibel is. Hierdoor zweet u niet en uw matrasbeschermer zal ook niet kraken.

De Voordelen van een waterdichte hoeslaken topdek matras op een rijtje:

  • Geen bacteriën, schimmels of huisstofmijt door het vocht in het kussen
  • Meer slaapcomfort
  • Geen slijtage van het kussen door verschuiving
  • Zweet niet door de ademende coating
  • kraakt niet door deze zelfde flexibele waterdichte coating

Bestel Online:

Ook overtuigd van de voordelen van waterdichte matrasbeschermers voor topdek matrassen? Bestel ze vandaag nog snel en gemakkelijk online en uw topdek matras is vanaf morgen al voorgoed beschermd.

Meer
Bij slaaptrends.nl bestelt u al vanaf 25 euro verzendvrij en kunt u uw product(en) gratis retourneren

Waterdichte hoeslakens topdek matras  Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items