Percal satijnen hoeslaken

Percal Satijnen Hoeslakens van Carese zijn gemaakt van 100% hoogwaardige katoen. De satijnen hoeslakens voelen zijde zacht aan en hebben door hun glans een bijzonder luxe uitstraling.

Percal satijnen hoeslaken:

Carese percal satijnen hoeslakens liggen, door de kreukverminderende behandeling en rondom elastiek, altijd perfect strak om uw matras. Deze uitermate zachte percal katoenen stof kan het hele jaar door gebruikt worden maar is met name geschikt voor de zomer omdat het gladde oppervlak een gevoel van frisheid geeft. Deze perkal satijnen hoeslakens zijn geschikt voor matrassen tot en met 30 cm.

Het perkal satijnen hoeslaken van Slaaptrends.nl is voor de volgende matrasmaten verkrijgbaar:

jersey lengte 200 cm

jersey lengte 210 cm

jersey lengte 220 cm

80 x 200 cm
90 x 200 cm 90 x 210 cm 90 x 220 cm
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm 180 x 210 cm 180 x 220 cm

Bestel uw katoenen hoeslaken direct online:

Bestel bij Slaaptrends de kleur en maat die bij u past. Kiest u eerst een kleur en plaats het product op de volgende pagina in uw winkelwagentje.

Meer
Bij slaaptrends.nl bestelt u al vanaf 25 euro verzendvrij en kunt u uw product(en) gratis retourneren

Percal Satijnen Hoeslaken  Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
 • De percal satijnen hoeslakens zijn gemaakt van 100% hoogwaardig katoen. Het satijnen hoeslaken is erg soepel door zijn speciale weeftechniek en is daardoor kreukvrij. Het doek heeft een zachte glans waardoor het een zeer luxe uitsraling heeft. Percal Satijnen Hoeslakens zijn geschikt voor matrassen met een maximale hoekhoogte van 30cm. De percal satijnen hoeslakens zijn...

  € 17.95
  1 Waardering(en)
  Product is beschikbaar met verschillende opties
 • De percal satijnen hoeslakens zijn gemaakt van 100% hoogwaardig katoen. Het satijnen hoeslaken is erg soepel door zijn speciale weeftechniek en is daardoor kreukvrij. Het doek heeft een zachte glans waardoor het een zeer luxe uitsraling heeft. Onze  percal Satijnen Hoeslakens zijn geschikt voor matrassen met een maximale hoekhoogte van 30cm. De percal satijnen hoeslakens zijn...

  € 17.95
  4 Waardering(en)
  Product is beschikbaar met verschillende opties
Toont 1 - 2 van de 2 items
Webshop Keurmerk
veilig - vertrouwd
veilig en vertouwd shoppen op Slaaptrends.nl
Al onze producten zijn volledig vrij van kinderarbeid en worden op milieu vriendelijke wijze geproduceerd.

Catalogus

Klanten Beoordeling