Het Cinderella donzen dekbed

Altijd al een donzen dekbed willen hebben? Heerlijk warm en erg licht in gewicht. Bij Slaaptrends.nl bent u aan het juiste adres.

Heerlijk, een donzen dekbed

Het donzen dekbed van Slaaptrends.nl is een 4 seizoenen dekbed. Heerlijk warm in de winter en lekker koel in de zomer. Het dekbed bestaat uit 2 delen. Een zomerdeel en een herfstdeel. De delen zijn samen te voegen door middel van manchetknopen. Het zomerdeel heeft warmteklasse 4 en het herfstdeel warmteklasse 3. Samengevoegd wordt het warmteklasse 1.

Puur natuur

Slaaptrends.nl biedt een donzen dekbed dat puur natuur en licht in gewicht is. Het is Original Natural Down. Het bestaat uit luxe donsdichte tijk. Het dekbed is dan ook buitengewoon zacht en luxe. De vulling bestaat voor 90% uit hoogwaardig luxe eendendons en 10% veertjes. Het tijk is voor 100% gemaakt van wit luxe perkal katoen. U heeft 5 jaar garantie op fabricagefouten.

Synthetisch Dons - Dezelfde ervaring maar dan wasbaar

Het Cinderella dekbed Blues is gemaakt van 100% synthetisch dons. Dit betekent dat u alle positive eigenschappen van dons krijgt met een extra toevoeging. Synthetisch dons is namelijk in tegenstelling tot het natuurlijke dons wel wasbaar.

Bestel direct

Wilt u een heerlijk warm en puur natuur donzen dekbed? Bestel dan nu hieronder het donzen dekbed van Slaaptrends.nl

Meer
Bij slaaptrends.nl bestelt u al vanaf 25 euro verzendvrij en kunt u uw product(en) gratis retourneren

Donzen Dekbed  Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items
Webshop Keurmerk
veilig - vertrouwd
veilig en vertouwd shoppen op Slaaptrends.nl
Al onze producten zijn volledig vrij van kinderarbeid en worden op milieu vriendelijke wijze geproduceerd.

Catalogus

Klanten Beoordeling